Το... “Ονειρο-παγίδα” των Σολωμού και Καραμίχου
Showbiz

Το... “Ονειρο-παγίδα” των Σολωμού και Καραμίχου

Ανάλυση... full screen έκανα οι πρωταγωνιστές την “Ονειροπαγίδας” Μαρία Σολωμού και Γιώργος Καραμίχος, μιλώντας για τους τους πρωταγωνιστές της ζωής τους: τους άντρες της ζωής της η ηθοποιός και την κόρη του ο Γιώργος Καραμίχος.

“Σε όλες τις σχέσεις μου, όταν τελείωναν, πάντα έλεγα: “τελικά αυτός ήταν πολύ λάθος για μένα”. Δεν μπορείς να ξέρεις πως είναι ο άλλος αν δεν τον γνωρίσεις καλά. Στην πορεία διαπιστώνεις πως αυτά που σου φαίνονταν γοητευτικά στην αρχή, γίνονται χειρότερος εφιάλτης σου. Στην αρχή χαίρεσαι που είναι λίγο ζηλιάρης και τελικά αποδεικνύεται άρρωστος” δήλωσε η Μαρία Σολωμού, ενώ σαν wild θηλυκό που είναι συμπλήρωσε: “Έχω δείρει άντρα. Όσοι με ξέρουν θα σου πουν ότι δεν τσακώνομαι αυτό ισχύει, γιατί αν τσακωθώ είμαι ικανή να σηκώσω χέρι! Όταν ο άλλος πιστεύει λόγω της προσωπικής του ανασφάλειας, ότι αν πας στο περίπτερο μπορεί και να το κάνεις με τον περιπτερά, τότε κάποια στιγμή τα νεύρα σου θα χτυπήσουν κόκκινο! Με έχει χτυπήσει άντρας και χώρισα. Δυστυχώς ο άλλος δεν μπορεί να ελέγξει την ζήλια του, μπορεί να αντιδράσει έτσι. Αυτά στην ηλικία των 20, όταν δεν είναι αρρωστημένα μπορεί και να σου συμβούν και ίσως να σου αρέσουν, γιατί αισθάνεσαι ότι ζεις ένα δράμα εκείνη την ώρα. Στο παρελθόν έχω υπάρξει drama queen. Παραστάσεις ολόκληρες έχω ανεβάσει”. Σχετικά με τον Μάριο Αθανασίου, τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο έχουν ένα παιδί η ηθοποιός δήλωσε: “Ο Μάριος είναι ο πατέρας του παιδιού μου Βλεπόμαστε μέρα παρά μέρα. Βρεθήκαμε ξαφνικά μαζί, χωρίς να καταλάβουμε πως και χωρίσαμε πάλι χωρίς να το καταλάβουμε. Όταν κάτι περνάει περνάει και φεύγει”.
Ο έτερος “υπεύθυνος” της επιτυχίας που έχει σημειώσει το σίριαλ του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την γυναίκα της ζωής του! Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά την κόρη του! “Κάθε μέρα νιώθω ότι η κόρη μου τελικά είναι πιο ώριμη από εμένα. Όλα τα παιδιά είναι πιο ώριμα από τους γονείς. Γιατί η δράση τους είναι απλώς αντίδραση στα ερεθίσματα των μεγάλων. Όπως λέει και ο Γκουρτζίεφ, τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωσή τους δεν φέρουν καμία ευθύνη. Απλώς ζουν. Οι ιδιαίτερες αντιδράσεις τους είναι μόνο καθρέφτισμα των δικών μας συμπεριφορών” δήλωσε ο ηθοποιός ενώ αποκάλυψε το motto με το οποίο έχει γαλουχήσει την μικρή “Η αλήθεια μας είναι το σπαθί μας”. Πως αντιδρά όμως ο πατέρας Γιώργος στην δύσκολη περίοδο που διανύει η κόρη του, καθώς τώρα μπαίνει στην εφηβεία: “Έχω το νου μου όσο μπορώ και όσο πιο διακριτικά γίνεται για να νιώθει ελευθερία και προστασία μαζί. Εύχομαι και προσεύχομαι να τα καταφέρουμε”.
Πηγή OK!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved