Τα 3 μυστικά που κρύβονται πίσω από την ανακοίνωση του χωρισμού Μενεγάκη-Λάτσιου
Showbiz

Τα 3 μυστικά που κρύβονται πίσω από την ανακοίνωση του χωρισμού Μενεγάκη-Λάτσιου

Μπορεί η ανακοίνωση που έστειλαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος με την οποία επισημοποίησαν στα Μέσα τον χωρισμό τους να ήταν ολιγόλογη και περιεκτική, κάθε πρότασή της όμως έκρυβε και ένα βαθύτερο νόημα.

Κατά πρώτον, το ζευγάρι έβγαλε την ανακοίνωση αργά το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να αποφύγει την διαχείριση της πληροφορίας από τις μεσημεριανές εκπομπές αλλά και από τις Κυριακάτικες εφημερίδες καθώς οι περισσότερες από αυτές βρίσκονταν ήδη στο τυπογραφείο. Δεν υπολόγισαν όμως τα έκτακτα φύλλα που θα κυκλοφορήσουν μερικά περιοδικά καθώς και την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η οποία θα προβληθεί εκτάκτως.

Το δεύτερο σημείο που κρύβει “μυστικά” είναι ότι, αν και στην ανακοίνωσή του το ζευγάρι γνωστοποίησε ότι δεν είναι πλέον μαζί, δεν αναφερόταν πουθενά η λέξη χωρισμός. Τρίτο και τελευταίο κρίσιμο σημείο της επίσημης ανακοίνωσης είναι ότι με την αναφορά στην οικογένειά τους αλλά και στον ρόλο που θα διατηρήσουν και οι δυο ως γονείς, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θυμίζουν σε όλους την ύπαρξη των τριών παιδιών, ζητώντας από τα Μ.Μ.Ε. να διαχειριστούν την κοινή τους απόφαση με σύνεση αλλά και να σεβαστούν την ύπαρξη των τριών ανήλικων παιδιών τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved