Πού βρίσκονται τώρα οι κοπέλες του Next Top Model;
Media

Πού βρίσκονται τώρα οι κοπέλες του Next Top Model;

Μπορεί για κάποιες κοπέλες το Next Top Model να τελείωσε πιο νωρίς απ' ό,τι οι ίδιες θα ήθελαν, η καριέρα τους στη μόδα όμως… μόλις ξεκίνησε. Σε φυσιολογικούς ρυθμούς μιας...  εργαζόμενης γυναίκας, μιας καλής νοικοκυράς μπήκε η ζωή μερικών κοριτσιών, ενώ άλλες έχουν μπει ήδη για τα καλά στον χώρο του modeling.

Η Βάσω αποφάσισε να παραμείνει στο χώρο της μόδας, αλλά από μια διαφορετική οπτική. Έτσι ξεκίνησε να δουλεύει στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» στη στήλη της μόδας, ενώ έπιασε και δεύτερη δουλειά στο “Villa Mercedes” ως bar woman.

Η Δανάη αποφάσισε να συνεχίσει με το modeling και έτσι επέλεξε το πρακτορείο «ACE» για να συνεχίσει τις σπουδές της πάνω στο modeling μέχρι να κλείσει και εκείνη κάποια δουλειά.

Η Νίνα εγκατέλειψε την Αθήνα και τώρα μένει μόνιμα στη Χαλκίδα. Αν και δεν είναι πολύ εύκολο γα τα νεαρό μοντέλο να κλείνει δουλειές από εκεί, ωστόσο προσφάτως έκανε φωτογράφιση στο «Madam Figaro».
Η Νάϊλα βρίσκεται και αυτή σε πρακτορείο μοντέλων αλλά έχει επικεντρώσει τις φωτογραφίσεις και τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές κυρίως δουλειές.

Η Ντένια βρίσκεται και αυτή σε πρακτορείο και συγκεκριμένα στο «Α1», με το οποίο έχει ήδη συμμετάσχει σε πολλές πασαρέλες ενώ έχει ήδη κλείσει στο full και τις επόμενες, ενώ παράλληλα έχει μπει δυναμικά και στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Η Ραμόνα μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το talent show και τον γάμο της στην Αλεξανδρούπολη, μετακόμισε και ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα, ενώ επαγγελματικά βρίσκεται στο πρακτορείο «Α1».

Η Χριστίνα βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση πρακτορείου που να καλύπτει τις δικές της απαιτήσεις, ενώ όσον αφορά στη Μαρσίντα, αν και την ζήτησε γνωστό πρακτορείο μοντέλων της Αθήνας, εκείνη αρνήθηκε την πρότασή του, καθώς έχει ακόμη τις μαθητικές της υποχρεώσεις και θέλει πρώτα να ολοκληρώσει το σχολείο και μετά να ασχοληθεί με το modeling.

Η Ανθή αν και δεν βρίσκεται σε κάποιο πρακτορείο, έχει τον δικό της manager που έχει αναλάβει τα επαγγελματικά της βήματα, ο οποίος δεν έχει (φυσικά) καμία σχέση με το Next Top Model.

Όσο για τη Δήμητρα, όπως η ίδια δήλωσε και μέσω της απάντησής της στην Ιωάννα είναι σε γνωστό πρακτορείο, ενώ πολύ σύντομα, έπειτα από αυστηρές auditions στο εξωτερικό, θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής επώνυμης εταιρίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved