Ποια είναι τελικά η Σεράϊνα του Next Top Model;
Media

Ποια είναι τελικά η Σεράϊνα του Next Top Model;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό (και αρνητικά και θετικά σχόλια) σχετικά με την Σεράϊνα του Next Top Model, τόσο για την εμφάνισή της και τον χαρακτήρα της όσο και για την καταγωγή της. Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η Σεράϊνα Καζαμία;

Το μοντέλο κατάγεται από την Ελβετία, και όπως υποστηρίζει η ίδια έχει μακρινές ρίζες από την Κρήτη. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές όμως, δεν έχει κάποια καταγωγή (έστω και μακρινή) από τη Σητεία, γεγονός που το ενισχύεται και από το πατρώνυμό της. Η μοναδική σχέση που έχει το μοντέλο με την... λεβεντογέννα Κρήτη είναι ότι έμενε στην Σητεία για πολλά χρόνια με την οικογένειά της.

Σχετικά με τις σπουδές της τώρα, η Σεράϊνα εγκατέλειψε την σχολή οικονομικών στην Ελβετία προκειμένου να σπουδάσει αισθητική- κομμωτική και να γίνει αισθητικός. Τελικά όμως όπως φαίνεται, ούτε αυτό κέρδισε την καρδιά της και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο του modeling. Εκτός από τον τομέα της ομορφιάς όμως, το μοντέλο έχει καταπιαστεί και με τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα με το squash. Μάλιστα έχει κερδίσει και τον τίτλο της πρωταθλήτριας σε σχετικό τουρνουά, ενώ αν και τώρα έχει εγκαταλείψει το άθλημα έχει κρατήσει μια... ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Ο φίλος της, ο Fabian, είναι και αυτός πρωταθλητής στο εν λόγω άθλημα, γεγονός που φαίνεται οφείλεται για την... στενή τους επαφή, ενώ η σχέση τους καλά κρατεί ακόμη και τώρα που εκείνη εγκατέλειψε το squash και ασχολείται με το modeling. Όσον αφορά στο παιχνίδι, η κόντρα της με την Ιωάννα είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το μοντέλο έχει απασχολήσει τα Μέσα. Μια κόντρα που θα απογειωθεί στον τελικό καθώς οι δυο κοπέλες αποτελούν τις επικρατέστερες να τον πολυπόθητο τίτλο. Ιωάννα εναντίον Σεράϊνας λοιπόν και Ελλάδα εναντίον Ελβετίας... σε μια μάχη στήθος με στήθος, η νικήτριας της οποίας θα αποκαλυφθεί μόνο στον τελικό.

Πηγή φωτογραφιών: Entercity

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved