Τα κορίτσια του Next Top Model στο Λονδίνο
Media

Τα κορίτσια του Next Top Model στο Λονδίνο

Μαρία, Μόνικα, Ιωάννα και Σεράινα…Οι τέσσερις φιναλίστ του Next Top Model ταξιδεύουν στο Λονδίνο και ζουν μοναδικές εμπειρίες, μία ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό. Απολαύστε τις στο προτελευταίο Next Top Model με τη Βίκυ Καγιά, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Τα κορίτσια φτάνουν στο αεροδρόμιο με μεγάλο ενθουσιασμό για το ταξίδι. Όμως, μια απρόσμενη έκπληξη αλλάζει τα σχέδια σε μία από τις τέσσερις…
Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του Λονδίνου και οι χιονισμένοι δρόμοι δεν τις πτοούν και τρέχουν στα μαγαζιά, στο London Eye, στο μουσείο της Μανταμ Τισό, καθώς θέλουν να προλάβουν να τα δουν όλα! Όμως, τις περιμένουν και πολλές δοκιμασίες:
Επισκέπτονται το πρακτορείο SELECT και περνούν από casting μεγάλων σχεδιαστών για το London Fashion Week! Επίσης περνούν από casting για το περιοδικό Instyle UK, ενώ ποζάρουν για διεθνές περιοδικό υψηλής μόδας και φωτογραφίζονται στο κάστρο που γυρίστηκε η ταινία «Λογική κι ευαισθησία».
Τέλος, επισκέπτονται ένα χώρο κατασκευής μανεκέν για βιτρίνες. Ένα από τα κορίτσια θα γίνει… κούκλα βιτρίνας σε καταστήματα υψηλής μόδας σε όλο τον κόσμο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved