Η επιστροφή της Whitney Houston
Showbiz

Η επιστροφή της Whitney Houston

Μετά από χρόνια πολλών υποσχόμενων singles σε συνεργασία του Βοbby Brown, μια κατάρρευση και βαριές κατηγορίες εναντίον της από την μοναχοκόρη της, η μεγάλη τραγουδίστρια Whitney Houston επιστρέφει για τα καλά!


Το τελευταίο διάστημα κάποιες συχνές δημόσιες εμφανίσεις με τον πασίγνωστο παραγωγό Clive Davis, πυροδότησαν τις φήμες ότι η Houston έβαλε πλώρη για να μας μαγέψει ακόμα μία φορά με τα τραγούδια της. Και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Η ημερομηνία που το νέο της άλμπουμ θα μπει στις προθήκες των δισκοπωλείων είναι η 1η Σεπτεμβρίου.


Η αναμονή τελείωσε και και στο site της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, η αντίστροφη μέτρησε ξεκίνησε. 89 μέρες έμειναν ακόμα για το πολυαναμενόμενο 7ο άλμπουμ της. Ακούστηκε για λίγο ότι ο τίτλος θα είναι Undefeated, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Το πρώτο single που θα κυκλοφορήσει πάντως θα έχει την ονομασία “I Didn't Know My Own Strength” που σημαίνει “Δεν γνώριζα την δύναμή μου” -τίτλος που λέει πολλά για την ίδια την Whitney- και μάλλον θα είναι στα ραδιόφωνα κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Φήμες λένε ότι θα υπάρχει και ένα ντουέτο με την R. Kelly.

Πληροφοριακά, το τελευταίο άλμπουμ της Houston, “Just Whitney”, κυκλοφόρησε το 2002.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved