Βάσια Παναγοπούλου: "Ο άντρας μου μ' έκανε να αποκτήσω ξανά πίστη"
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: "Ο άντρας μου μ' έκανε να αποκτήσω ξανά πίστη"

Την Βάσια Παναγοπούλου φιλοξενεί αυτήν την Κυριακή -ημέρα των ερωτευμένων- η Μαρία Σταματέρη στην εκπομπή της, "Gala" και μιλάνε για όλα αλλά κυρίως για το θέμα της ημέρας, τον έρωτα.

Σε μια εκπομπή αφιερωμένη στον έρωτα, η καταξιωμένη ηθοποιός μιλάει για την αγάπη που βιώνει στο πλευρό του συζύγου της καθώς και τα παιδιά της, που άλλαξαν τη ζωή της.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, λάμποντας από αγάπη, μιλάει για τον άντρα της ζωής της Φάνη Συναδινό. Σε ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για τη γνωριμία τους, η Βάσια Παναγοπούλου εξομολογείται:
«Βγαίναμε αρκετό καιρό και ήταν πάντα διακριτικός και αυτό μ’ άρεσε πολύ. Και όταν έφτασε η ώρα να με διεκδικήσει το έκανε με τολμηρό και αποφασιστικό τρόπο...”.

Ώριμη και κατασταλαγμένη, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που αγαπά περισσότερο σε εκείνον: «Αισθάνομαι ασφαλής, αισθάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν τον είδα ήταν “μμμ νόστιμος” και εξακολουθώ το ίδιο να πιστεύω για εκείνον. Αυτό είναι βασική προϋπόθεση, αλλιώς θα ήμασταν δύο καλοί φίλοι. Για να φτιαχτεί μια σχέση έχει πολύ μεγάλη σημασία να μπορείς να ακουμπήσεις στον άλλο. Το μεγάλο του κατόρθωμα είναι ότι μ’ έκανε να αποκτήσω ξανά πίστη, εμπιστοσύνη».

Μιλώντας για τον έρωτα και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρει το ωραιότερο δώρο που της έχει κάνει ο σύζυγός της:
«Ο Φάνης πάντα κάνει ωραία πράγματα και δεν είναι το αντικείμενο... είναι ο τρόπος. Τα μηνύματά του στο κινητό, ο τρόπος που καμιά φορά εκεί που δεν το ξέρει εκείνος εγώ γυρνάω και τον πιάνω να κοιτάει. Για μένα αυτά είναι τα πιο σημαντικά».

Για τη γυναίκα της ζωής του μιλάει με λόγια αγάπης και τρυφερότητας ο Φάνης Συναδινός, αποκαλύπτοντας: «Με το που συναντηθήκαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά, είπα ότι αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να κάνω σπίτι και παιδιά. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα, σαν να περίμενε ο ένας τον άλλο και γι’ αυτό το λόγο γίνανε και τα πράγματα γρήγορα... δύο παιδιά, γάμος. Ήταν αυτό που λένε ότι αυτοί οι άνθρωποι συναντήθηκαν και κατάλαβαν ότι είναι ο ένας για τον άλλον».

Στη συνέχεια ο σύζυγός της μας αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό αυτής της σχέσης:«Εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια! Είναι πάρα πολύ σημαντικά, ειδικά όταν κινούμαστε σ’ ένα χώρο ο οποίος είναι μέσα στα φώτα και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν “σκιές”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved