To "Hotel Inspector" στο Θησείο
Media

To "Hotel Inspector" στο Θησείο

Απόψε  η Βίκη Βαμιεδάκη και το "Hotel Inspector"  επισκέπτεται ένα μικρό ξενοδοχείο, στο Θησείο.

Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι ένα ξενοδοχείο που θα βρισκόταν στη… σκιά της Ακρόπολης, σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας, δεν έχει καταφέρει να έχει τίποτα από τα αρώματα και τα χρώματα της περιοχής. Ιδιοκτήτες αυτού του ξενοδοχείου, είναι ο 60χρονος Βασίλης και ο 30χρονος Πάνος.
Δύο φίλοι πριν χρόνια, ο Βασίλης και ο πατέρας του Πάνου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια βιώσιμη επιχείρηση και να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο.
Ωστόσο, η περιπέτεια της υγείας του πατέρα του Πάνου, που οδήγησε στον αναπάντεχο θάνατο του, είχε σαν αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να μπει σε δεύτερη μοίρα.
Η επιχείρηση άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα αφού κανείς δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση ώστε να ασχοληθεί μαζί της.
O Πάνος ζητά τη βοήθεια της Hotel Inspector όχι μόνο για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο ξενοδοχείο αλλά και για πάρουν, και οι δύο συνέταιροι, δύναμη και κουράγιο για μια καινούργια αρχή. Με ποιο τρόπο η Βίκη Βαμιεδάκη θα καταφέρει να αλλάξει τη διάθεση των ιδιοκτητών και δώσει νέα πνοή στο μικρό ξενοδοχείο της Αθήνας;


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved