"'Αμα δεν σε θέλει":  Γρηγοριάδης-Χαραλαμπίδης πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία
Showbiz

"'Αμα δεν σε θέλει": Γρηγοριάδης-Χαραλαμπίδης πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία

O Ρένος Χαραλαμπίδης και ο Κλέων Γρηγοριάδης πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Βασίλη Νεμέα «Αμα δεν σε θέλει» που κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου .

Τελικά τρία πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν σε αυτήν τη ζωή. Ο έρωτας, ο βήχας και οι εξωφρενικές κωμωδίες. Ιδίως όταν βρίσκονται στο ίδιο πλατό αντιφατικοί, αυτοσαρκαστικοί, νευρωτικοί, αλλά και δημιουργικοί ήρωες, που υποδύονται ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Δήμητρα Στογιάννη και η Αθανασία Καλογιάννη. Όσο για τους ηθοποιούς. παρ’ όλο τον εξαντλητικό σχεδιασμό, τον αναλυτικό προγραμματισμό και τον σχολαστικό επαγγελματισμό τους, κατά βάθος κανένας τους δεν πήρε στα σοβαρά το ρόλο του και έτσι οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε μια αργή αλλά απολαυστική αποδόμηση του νεοελληνικού κινηματογράφου. Ούτε καν ο Βασίλης Νεμέας, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Άμα δεν σε θέλει», ο οποίος άφησε το κινηματογραφικό του ένστικτο να πρωταγωνιστήσει. Στο τέλος όμως, όλα βρήκαν το δρόμο τους και στο τέλος ούτε οι ίδιοι πιστεύουν τι ταινία έχουν γυρίσει.
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ξεκίνησε την ταινία ως ταξιτζής και αφού περιπλανήθηκε σε κάθε ερμηνευτική οπτική αποδείχτηκε εραστής-πρότυπο. Ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο γεννημένος εραστής και επαγγελματίας μουσικός είδε έναν ταξιτζή να του αλλάζει τη ζωή και τη μοίρα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Δήμητρα Στογιάννη, δέσμιες της καριέρας και του έρωτα, αφέθηκαν στην πιο τρελή κούρσα της κινηματογραφικής τους ζωής. Ενώ ο Βασίλης Νεμέας μοιράζεται μαζί μας το κολοσσιαίο δόγμα της ταινίας ότι η τέχνη είναι ζωή και η ζωή τέχνη. Αρκεί να σε θέλει. Γιατί άμα δεν σε θέλει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved