Ποια είναι η "Ονειροπαγίδα" της προσωπικής ζωής Σολωμού - Καραμίχου;
Showbiz

Ποια είναι η "Ονειροπαγίδα" της προσωπικής ζωής Σολωμού - Καραμίχου;

Την δική τους “Ονειροπαγίδα” αποκάλυψαν η Μαρία Σολωμού και ο Γιώργος Καραμίχος, όχι σαν "Κατερίνα" και "Πέτρος", αλλά σαν Μαρία και Γιώργος.


Η ηθοποιός έβαλε την ίδια στην θέση της τηλεοπτικής Κατερίνας αποκαλύπτοντας πως “φίλη δεν θα ήθελα να την έχω με τίποτα γιατί είναι σνομπ και κακότροπη, θεωρώντας όλους τους άλλους υποδεέστερους κι εκείνη... το κέντρο του κόσμου. Ίσως και να ζήλευα τη ζωή της που έχει λυμένα όλα της τα προβλήματα. Θα μπορούσε να με θυμώνει η συμπεριφορά της, αλλά τη δικαιολογώ γιατί είμαι υποχρεωμένη να τη κατανοήσω” ενώ δήλωσε και τι θα έκανε η ίδια στην πραγματική της ζωή αν ναυαγούσε σε ένα νησί: “Αν ναυαγούσα σε ένα νησί θα ήθελα μαζί... γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, τσιγάρα, καφέ, μουσική, τελικά μάλλον δεν ναυαγείς έτσι ποτέ”.
Τις δικές του απόψεις επί του θέματος αποκάλυψε και ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος και σαν Γιώργος και σαν Πέτρος φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη: “Αν ναυαγούσα σε ένα νησί θα ήθελα συναυαγό, το παιδί μου, το σκύλο μας, το γάτο μας. Μέχρι να φτιάχναμε την ασφαλή σχεδία θα περνούσαμε πολύ καλά” είπε ο ηθοποιός ενώ όσον αφορά στην σχέση του Πέτρου και της Κατερίνας δεν δίστασε να αναγνωρίσει τις δικές του δικού του ήρωα: “Η σχέση λειτουργεί αμφίδρομα. Ο Πέτρος σώζει την Κατερίνα από τον πνιγμό και την απελπισία και η Κατερίνα γιατρεύει τις πληγές του παρελθόντος του. Κι εκεί κρύβεται η ομορφιά. Στο να μοιράζεσαι... “
Πηγή Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved