Έλενα Αμβροσιάδου η γυναίκα….
Lifestyle

Έλενα Αμβροσιάδου η γυναίκα….

Επειδή βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο Λονδίνο δεν σημαίνει πως δεν νιώθει και γυναίκα . Πίσω από το αυστηρό κουστούμι της κρύβεται όπως αναφέρουν άνθρωποι που την γνωρίζουν πολύ καλά μια γυναίκα που της αρέσει η ιστιοπλοΐα, οι τσάντες Hermes αλλά και τα κουστούμια της Chanel αλλά και του Valentino.

Ωστόσο δεν ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που θα γοητεύσουν τους πάντες με μια μεσάτη δημιουργία του Valentino και μια ατελείωτη σειρά διαμαντιών από το Arpels. H επιχειρηματίας προτιμά, ακόμη και σήμερα που έχασε αρκετά κιλά, καθότι πραγματοποίησε μια δίαιτα τα προηγούμενα χρόνια, να ντύνεται περισσότερο ως ένα «κουστούμι» σε μεγάλη εταιρεία και να συναρπάζει περισσότερο με το μυαλό της και τα επιχειρησιακά της σχέδια.



Από μελαχρινή ξανθιά


Ακολουθώντας την Μόδα που προστάζει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά η επιχειρηματίας μαζί με τα κιλά της αποχαιρέτησε και το καστανό ή το κόκκινο μαλλί που διατηρούσε και αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Πράγμα που την αναδεικνύει ιδιαίτερα όπως αναφέρουν άνθρωποι που την έχουν δει ή την γνωρίζουν. Ταυτόχρονα τους τελευταίους μήνες αποποιήθηκε το αυστηρό λονδρέζικο ντύσιμο και εμπιστεύτηκε περισσότερο τους Αμερικανούς σχεδιαστές όπως ο Ralph Lauren και η Donna Karan. Υιοθέτησε ένα πιο ανέμελο ντύσιμο που συμπληρώνει μια πιο απλά και ευκολοφόρετα κοσμήματα αλλά και με ρολόγια από την συλλογή της Rolex. Όπως μάλιστα λέγεται διαθέτει μια πληθώρα ρολογιών κοσμημάτων του εν λόγω οίκου που είναι από τους αγαπημένους της. Το ίδιο συμβαίνει ακριβώς και με τα αυτοκίνητα με τα οποία κινείται. Από τις βαριές Rolls Royce πέρασε στις πιο γρήγορες Aston Martin που δεν οδηγεί τις περισσότερες φορές καθώς διαθέτει σοφέρ για την εν λόγω δουλειά.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved