"Σπίτι απ' την αρχή" στη Κάτω Κηφισιά
Media

"Σπίτι απ' την αρχή" στη Κάτω Κηφισιά

Το «Σπίτι απ’ την αρχή» έρχεται απόψε στον Alpha και αναλαμβάνει την πρόκληση να μεταμορφώσει σε υπέροχους χώρους διαβίωσης, κατεστραμμένα σπίτια οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα επισκευάσουν,.Η Σίσσυ Φειδά μαζί με μια ομάδα ειδικών πρέπει να καταφέρει αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο έχοντας στη διάθεσή της μόλις 72 ώρες!

Η Σίσσυ Φειδά θα «μεταμορφώσει» το σπίτι της Άννας και της κόρης της στην Κάτω Κηφισιά. Η Άννα ζει με την 28χρονη κόρη της, Χρύσα, στην Κάτω Κηφισιά.
Η Άννα χώρισε όταν η κόρη της ήταν 2 χρόνων και από τότε παλεύει να την μεγαλώσει, δουλεύοντας ως μαγείρισσα σε διάφορα εστιατόρια, έχοντας μοναδική βοήθεια την μητέρα της. Η μητέρα της Άννας όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσε τη Χρύσα σαν παιδί της και φρόντιζε να μην της λείψει τίποτα. Η γιαγιά ήταν αυτή που με την σύνταξή της την βοήθησε να τελειώσει τη σχολή κομμωτικής και ήταν πάντα δίπλα της σε κάθε δυσκολία. Η Χρύσα θεωρούσε την γιαγιά της ως δεύτερη μητέρα της, την λάτρευε και ήταν πολύ δεμένη μαζί της. Όταν η γιαγιά έφυγε από την ζωή, πριν από ένα χρόνο, επηρεάστηκε τόσο η ψυχολογία και η υγειά της ευαίσθητης Χρύσας που έκτοτε αδυνατεί να εργαστεί και να έχει μια φυσιολογική ζωή.
Το σπίτι στο οποίο μένουν έχει κρύο και υγρασία ενώ όλα τα έπιπλα πετάχτηκαν πριν καιρό για να μην τους θυμίζουν την πολυαγαπημένη τους γιαγιά. Οι δυο γυναίκες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το επισκευάσουν αλλά ούτε και την ψυχική δύναμη για να ασχοληθούν με αυτό.
Η νονά και η πρώτη ξαδέλφη της Χρύσας ζήτησαν την βοήθεια της εκπομπής προκειμένου να εξασφαλίσουν στις δύο γυναίκες ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον που θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν όλες τις άσχημες αναμνήσεις.Μετά από 3 ημέρες εντατικής δουλειάς, η Σίσσυ Φειδά και η ομάδα της θα κάνει έκπληξη στην Άννα και την κόρη της δείχνοντάς τους το καινούριο τους σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved