Άννα Βίσση:“Δεν με νοιάζει τι λέει ο Θεοφάνους”
Showbiz

Άννα Βίσση:“Δεν με νοιάζει τι λέει ο Θεοφάνους”

Η Άννα Βίσση πήγε στον πιο ερωτικό σταθμό της πόλης, στο Love Radio και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στη Μαργαρίτα Δρούτσα και τον Τάσο Τρύφωνος, μιλώντας για όλους και για όλα.

“Το λιγότερο που με νοιάζει είναι τι είπε ο Θεοφάνους για μένα” δήλωσε η τραγουδίστρια σε ερώτηση για το πως της φαίνεται η κριτική του μουσικοσυνθέτη προς το πρόσωπό της.
Παραδέχτηκε πως: “Ο Νίκος Καρβέλας ήταν η πιο αγνή μου αγάπη, υπήρχε χημεία. Τον γνώρισα όταν έκανα Κουγιουμτζή και δεν ήθελε να συνεργαστούμε γιατί δεν ήμουν διάσημη. Ο πατέρας μου με πήγε στο Νίκο σε ηλικία 15 ετών, ο έρωτας ήρθε αργότερα, Με τον Καρβέλα έπρεπε να σταματήσουμε για να ξαναξεκινήσουμε. Με έναν άνθρωπο που αγαπάς είσαι πάντα μαζί”
Ωστόσο είναι αρνητική σε ένα δεύτερο γάμο: “Με τον Νίκο παντρευτήκαμε κάτω από πολύ ρομαντικές συνθήκες. Δεν θα επιχειρούσα ένα δεύτερο γάμο παρά μόνο αν αισθανθώ ξανά την ίδια ρομαντική διάθεση”.
Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της απόλυτης τραγουδίστριας? “Μέσα στον έρωτα όλα είναι ευχάριστα, όμως ο έρωτας είναι και βάσανο. Ξέρω ότι με πλησιάζουν επειδή είμαι η Άννα Βίσση, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν με θέλει κάποιος για τα λεφτά μου δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει τι θέλω εγώ”.
Η επιστροφή της έγινε με το Fabulous Show και η ίδια σχολιάζει “Δεν το λέω υπερφίαλα, αλλά χαίρομαι που φέτος σκίζω. Βλέπω ότι οι προσπάθειες μου ευοδώνονται. Η Crokos και η Πατρίτσια μου λένε πως μοιάζω με την Βλαχοπούλου όταν τρελαίνομαι, έχω ινδαλμά μου τη Βλαχοπούλου οπότε δεν ντράπηκα να βγω σαν Κύπρια παραδουλεύτρα, ωρίμασα πια, είμαι ακομπλεξάριστη”.
Μέσα σε ελάχιστους μήνες η τραγουδίστρια έχασε και δύο αγαπημένα της πρόσωπα. “Δύο σοκ περιπτώσεις. Ο Greg Ladanyi έφυγε μπροστά στα μάτια μου και μου πήρε μια βδομάδα να συνέλθω. Ο Άντυ Χατζηκωστής ήταν αυτός που μου στάθηκε στο χαμό του Greg. Ξαφνικά 3 μήνες μετά πρέπει να ξεπεράσω το δικό του θάνατο. Σουρεαλιστικές καταστάσεις. Δεν θα ήθελα να περάσω άλλη τέτοια κατάσταση, ακόμα δεν το πιστεύω”.
Κλείνοντας, η Άννα Βίσση αποκάλυψε πως είναι στο σπίτι της λέγοντας: “Είμαι καταπληκτική μαγείρισσα. Μαγειρεύω για τη δημιουργία. Σπεσιαλιτέ μου είναι τα μπιφτέκια γαλοπούλας με λαχανικά στον ατμό. Το χειρότερο μου είναι το σιδέρωμα και ειδικά η γωνία στο πουκάμισο. Έχω μοιάσει στη κυρά Σοφούλα (σ.σ. Την μητέρα της) και είμαι χρυσοχέρα”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved