Άγρια κόντρα Δρούτσα-Θεοφάνους
Showbiz

Άγρια κόντρα Δρούτσα-Θεοφάνους

 Άφωνους άφησε χτες το πρωί η Εύη Δρούτσα τους συντελεστές της εκπομπής της Σοφίας Αλιμπέρτη "Καλομελέτα κι έρχεται" αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής είπε πολλά και διόλου κολακευτικά πράγματα κατά  του Γιώργου Θεοφάνους. Φαίνεται πως μια νέα και όπως δείχνουν τα πράγματα και δυνατή κόντρα ξεκίνησε.

Τι είπε η εύη Δρούτσα; Τα εξής: ''Πριν πολλά χρόνια συνεργαζόμουν με τον Στέφανο Κορκολή. Κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε ο Γιώργος Θεοφάνους να μου ζητήσει να συνεργαστούμε. Τότε του απάντησα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή αυτό αφού συνεργαζόμουν με τον Κορκολή. Τα τραγούδια μας τότε είχαν ακουστεί στην Ευρώπη και στις Ινδίες. Μόλις ολοκλήρωσα τη συνεργασία μου μαζί του είπα στο Γιώργο ότι μπορούμε να συνεργαστούμε. Του ζήτησα να γράψει λαικά τραγούδια και εκείνος μου απάντησε ότι δεν ξέρει να γράφει λαικά, μέχρι τότε έγραφε μόνο ποπ κομμάτια για την Ευρυδίκη. Τον πήγα εγώ στο στούντιο και του έδειξα τον τρόπο με τον οποίο θα γράφει λαικάκομμάτια και τότε άρχισε η συνεργασία μας αλλά και η φιλία μας. Ταλαιπωρήθηκα από αυτή τη σχέση. Η Sony δεν τον ήθελε τον Θεοφάνους και τον επέβαλα εγώ. Υπέγραψα εγώ συμβόλαιο και του έδωσα τα μισά χρήματα. Κάναμε τον "Παλιόκαιρο" στον Πασχάλη και μετά τον δεύτερο δίσκο που είχε το τραγούδι "Ο δικός μου ο δρόμος" και κλείσαμε να κάνουμε και ένα cd στη Δημητρίου. Τότε ήταν που αρρώστησα και έπρεπε να κάνω μια σοβαρή εγχείρηση. Παίρνω τον Θεοφάνους τηλέφωνο και του λέω να σημειώσει σε ένα χαρτί τους στίχους για το "Κάνε στην Άκρη" και εκείνος μου είπε φωνάζοντας, ''Εσυ θα πεθάνεις, δεν είσαι πια γυναίκα, ολοκληρώνεται η συνεργασία μας''. Ύστερα ανακαλύπτω ότι βγάζει τραγούδια στο Ρέμο με στίχους δικούς μου. Κάποιοι καλλιτέχνες όπως ο Σχοινάς πήραν το μέρος μου. Η Γαρμπή στην αρχή πήρε το μέρος του Θεοφάνους αλλά μετά μου ζήτησε συγνώμη, το ίδιο και η Νατάσα μόλις τσακώθηκε μαζί του πήρε το μέρος μου. Τώρα βγάζει τραγούδι με τίτλο Κόκκινη Γραμμή και εγώ είχα γράψει "τραβάω μια κόκκινη γραμμή" για τον Καρρά στο δίσκο "Γύρισε". Τα μυρμήγκια δε τα πατάω δεν κρατάω κακία γι’αυτό και δεν κινήθηκα νομικά.''

Για να δούμε όμως θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο και ο Γιώργος Θεοφάνους; Γιατί όπως ενημερωθήκαμε ζήτησε την μαγνητοσκόπηση της εκπομπής από το κανάλι προκειμένου να δει τι ακριβώς είπε η Εϋη Δρούτσα για εκείνον και να αποφασίσει εάν θα κινηθεί νομικά εναντίον της καταθέτοντας αγωγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved