Αποκαλύψεις από την Βάσω του Next Top Model
Media

Αποκαλύψεις από την Βάσω του Next Top Model

Μπορεί η Bάσω Βιλέγας να έφυγε σχετικά νωρίς από το Next Τop Μodel, έζησε όμως την αξέχαστη αυτή εμπειρία με τα καλά και τα αρνητικά της. Η νεαρή κοπέλα από την Βενεζουέλα μίλησε στο Gossip-tv.gr για όλα αυτά που την έκαναν να αποχωρίσει τόσο σύντομα αλλά και την ζωή της μετά το παιχνίδι.

“Δεν άντεχα εκεί μέσα Τα πράγματα ήταν πολύ καταπιεστικά. Εγώ δεν το είχα ξανανιώσει αυτό και δεν το άντεξα. Το ότι μου έκοψαν τα μαλλιά ήταν κάτι που με έκανε να φύγω πιο γρήγορα. Ήταν δική μου η επιλογή να πάω στο Next Top Model. Έτσι όπως ακούγονταν και αυτό που είχαμε δει στο αμερικάνικο ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Πίστευα ότι θα είναι πιο πολύ για το modeling και για τις δουλειές παρά τόσο για την τηλεθέαση . Τελικά δεν ήταν έτσι τα πράγματα, ήταν περισσότερο για την τηλεθέαση. Έτσι πιστεύω εγώ. Δεν με ενοχλούσε κάτι ιδιαίτερα,. Απλά ήταν πολύ καταπιεστικά και εγώ δεν το άντεχα. Ήθελαν κάποιον να τον καθοδηγούν και να του λένε πράγματα κι εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Και οι κοπέλες που έμειναν μέσα, στο τέλος ότι και να τους λέγαν κλαίγανε. Εγώ θα πέθαινα από τη στενοχώρια μου” αποκάλυψε η Βάσω ενώ έδειξε και το tatoo που έχει στο δεξί της καρπό με το όνομα της μητέρας και του πατέρα της. “Είναι και οι δυο από Βενεζουέλα. Εγώ είμαι από δυόμιση χρονών εδώ. Η μαμά μου παντρεύτηκε μετά Έλληνα και τα έμαθα εδώ τα ελληνικά” είπε συγκινημένη για την οικογένειά της. Τι δήλωσε όμως για το reality talent show; “Τους άρεσε το πρόσωπό μου αλλά μέχρι εκεί Δεν ήθελα να μας πουν τα θετικά, ήθελαν περισσότερο να μας δείξουν τα αρνητικά.
Έφυγα από μόνη μου απλά το έπαιξαν έτσι, σαν αποχώρηση. Το είχα ζητήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και μου έλεγαν κάνε υπομονή και λέω εντάξει θα κάνω υπομονή. Την Παρασκευή που γινόταν η αποχώρηση είπα ότι θέλω να φύγω οπότε πιστεύω ότι θα το συζητήσανε και είπαν εκείνη τη στιγμή να πούνε εμένα. Το μόνο αρνητικό ήταν το κρύο που φάγαμε στα γυρίσματα. Κάτι άσχημο μες στο παιχνίδι δεν είχα, ήταν όλα ευχάριστα . Απλά περισσότερο δεν θα άντεχα. Είμαι λίγο παράξενη ως άνθρωπος. Με τα άλλα κορίτσια ήταν πολύ καλές οι σχέσεις μας. Απλά δεν ήμουν εκεί που μαζευόντουσαν όλες μαζί. Θα ήμουν πάνω θα κατέβαινα για λίγο. Ήμουν πιο απομονωμένη. Δεν άντεχα συνέχεια όλη αυτή τη βαβούρα. Με όλες τις κοπέλες είχα καλές σχέσεις. Με την Κάτια είμαστε φίλες ακόμα αλλά μιλάω και με άλλες κοπέλες. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν χώνευα την Ανθή. Απλά κάποιες κοπέλες τις “χώνευα” περισσότερο και κάποιες λιγότερο. Δεν έκατσα και τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι ώστε να γνωρίσω τις κοπέλες καλά. Δεν ήθελα να κερδίσει η Ιωάννα, ήθελα να κερδίσει η Σεράινα. Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι στημένο είναι επειδή ο λόγος που έδιωξαν την Κάτια (που είναι 23 χρονών) είναι επειδή είναι μεγάλη για το modeling ενώ έβαλαν μέσα τη Μαρία που είναι και αυτή 23. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα στο Next Top Model. Μπορεί και όχι, το σκέφτομαι γιατί θα πήγαινα με τελείως διαφορετική ψυχολογία ” είπε το μοντέλο για την κατάσταση και τις φιλίες της μέσα στο παιχνίδι αλλά και .
Η Κέιβα όμως (όπως είναι το κανονικό της όνομα) μίλησε και για τους κριτές αλλά και όσα έχουν ακουστεί για την σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Χάρη Χριστόπουλο: “Δεν αντιπαθούσα κανέναν γιατί ήξερα ότι κάναν τη δουλειά τους και δεν είχαν κάτι προσωπικό μαζί μου απλά συμπαθούσα πάρα πολύ τον κύριο Χριστόπουλο. Πιστεύω ήταν ο καλύτερος. Δεν τον είδα ποτέ σαν άντρα. Ήταν “οι κριτές” μας. Το “ραντεβού” με τη Δήμητρα δεν ήταν ραντεβού. Είχαμε πάει σε μια επίδειξη και μετά είπαμε να πάμε κάπου όλοι μαζί, όσοι ήθελαν, και επέλεξε να έρθει ο Χάρης. Και επειδή δεν είχε αμάξι, δεν ήθελε να το πάρει μαζί του ήρθε με τη Δήμητρα. Δεν είχαν ραντεβού. Και όταν φύγαμε του είπα κι εγώ να τον πάω και μου είπε ότι είναι αγένεια, αφού ήρθα με τη Δήμητρα θα φύγω και με τη Δήμητρα. Αν δεν τον ήξερα από το παιχνίδι και τον έβλεπα σαν άντρα τον Χριστόπουλο θα μπορούσα να τον ερωτευτώ. Είναι πάρα πολύ γοητευτικός άνδρας.
Κανείς δεν είναι κακός. Απλά ο καθένας από τους κριτές τα λέει διαφορετικά. Δεν κρατάμε σε κανέναν κακία. Η Μπαλατσινού δεν μας έλεγε πολλά. Η Βίκυ ήταν πιο σκληρή μαζί μας αλλά την καταλαβαίνουμε” .
Τι κάνει τώρα όμως η Βάσω Βιλέγας στην ζωή της: “Το Modeling ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα για να καταφέρω να γίνω μοντέλο. Τώρα είμαι ήδη στο πρακτορείο “ACE”. Έχω ήδη αρχίσει να κάνω το book μου, έχω κάνει φωτογραφίσεις. Είναι ένα πολύ καλό πρακτορείο. Τώρα ότι κάτσει από περιοδικά θα ήθελα να το κάνω. Πίστευα ότι το Next Top model θα μας βοηθούσε μετά, έξω. Θα έλεγα πως δεν υπάρχει ελληνικό modeling. Για το μέλλον θα επέλεγα να κάνω αυτό το επάγγελμα. Όσο μπορώ τώρα που είμαι μικρή που μπορώ να βγάλω κάποια λεφτά έτσι, σαν εμφάνιση. Δεν θα το επέλεγα για το μέλλον δεν κρατάει κιόλας. Ψάχνομαι ακόμα , έχω σπουδάσει κομμωτική το έχω στην άκρη Αυτόν τον καιρό είμαι στο Ant1 στη μόδα μαζί με τον Καραμέρο και τον Χαριτάτο. Κάνω το μοντέλο. Πέρυσι ήμουν με τον Αρναούτογλου. Όταν βγήκα, κάθε κοπέλα πήγαινε στο πρωινό του Ant. Με είδαν τα παιδιά, με συμπάθησαν και μου είπε η κυρία που καλεί τα μοντέλα αν θέλω να συμμετέχω, με είδε και ο κύριος Κασπίρης και πήγα. Δουλεύω και υποδοχή δυο φορές την εβδομάδα Βγάζω πολύ καλά λεφτά που αλλά δεν θα ήθελα να το συνεχίσω για πολύ καιρό. Ο κόσμος με γνωρίζει και πρόσφατα μου ζήτησαν και αυτόγραφα. Μου συνέβη πρώτη φορά και έπαθα σοκ δεν το περίμενα”
Όσο για την προσωπική της ζωή το μοντέλο δήλωσε: “Είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου. Είχα σχέση όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Του άρεσε που ήμουν μέσα στο παιχνίδι,. Είδαμε όμως μετά ότι δεν τραβάει. Ήμασταν μαζί 5 με 6 μήνες. Όλα περαστικά είναι”. Κλείνοντας, το μοντέλο αποκάλυψε:“Θα σκεφτόμουν να πάω στο εξωτερικό και να κάνω καριέρα μόνη μου. Πολλοί μου έχουν πει να δουλέψω έξω με το πρόσωπο που έχω παρά εδώ”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved