Ενα "Σπίτι απο την αρχή" στα Λιόσια
Media

Ενα "Σπίτι απο την αρχή" στα Λιόσια

Το «Σπίτι απ’ την αρχή» έρχεται  και αναλαμβάνει την πρόκληση να μεταμορφώσει σε υπέροχους χώρους διαβίωσης, κατεστραμμένα σπίτια οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα επισκευάσουν,.Η Σίσσυ Φειδά μαζί με μια ομάδα ειδικών πρέπει να καταφέρει αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο έχοντας στη διάθεσή της μόλις 72 ώρες!

Αυτή την Τετάρτη, η Σίσσυ Φειδά θα «μεταμορφώσει» το σπίτι μιας οικογένειας στα Άνω Λιόσια. Η οικογένεια που ζήτησε αυτήν την εβδομάδα τη βοήθεια της εκπομπής ζει σε ένα παλιό σπίτι 40 ετών. Η γιαγιά Θεοφανία, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, προσπαθεί με τη σύνταξή της, να βοηθήσει το γιο της Παναγιώτη, που είναι άνεργος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά και τα τρία του παιδιά που ζουν μαζί τους.
Η Γεωργία, η μεγάλη κόρη της οικογένειας, λόγω μιας πρόσφατης επέμβασης που έκανε δεν μπορεί να μένει σε ένα περιβάλλον που υπάρχει υγρασία. Τα μικρά αδέρφια της, η Χριστίνα και ο Χρήστος, στερούνται ακόμα και βασικά είδη ένδυσης και υπόδησης.
Το περιβάλλον στο οποίο ζει η οικογένεια είναι εντελώς ακατάλληλο.
Ο πατέρας με τον μικρό γιο κοιμούνται στους δύο καναπέδες του σαλονιού. Όλα τα έπιπλα είναι χαλασμένα εξαιτίας της υγρασίας και εξαιτίας της οικονομικής τους δυσχέρειας, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να τα επισκευάσουν ή να τα αλλάξουν.
Το «Σπίτι Απ’ την Αρχή» θα χαρίσει σε αυτή την οικογένεια ένα καινούριο σπίτι… πραγματικά από την αρχή!
Ποιες άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει η Σίσσυ Φειδά και οι συνεργάτες της γι’ αυτή την οικογένεια που η ζωή δεν της έχει χαρίσει ούτε ένα χαμόγελο….?

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved