Πρεμιέρα χθές για το 3ο κύκλο "Dexter" στο Σκάι
Media

Πρεμιέρα χθές για το 3ο κύκλο "Dexter" στο Σκάι

Η τρίτη σεζόν του «Dexter» που πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της Michael C. Hall απέσπασε το βραβείο Χρυσής Σφαίρας καλύτερου ηθοποιού δραματικής σειράς θα κάνει  έκανε χθές πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στον τρίτο κύκλο του «Dexter».Ο Miguel Prado (Jimmy Smits) είναι βοηθός εισαγγελέα, και ο αδερφός σκοτώνεται στο πρώτο επεισόδιο. Ο Miguel είναι ο άνθρωπος που θα δεθεί με τον Ντέξτερ και θα γίνουν φίλοι. Βρίσκουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους και δένονται με μια βαθιά φιλία που θα κρατήσει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Smits: «ο ήρωας τον οποίο υποδύομαι, είναι πολύ ανθρώπινος, φιλικός αλλά και ιδιαίτερα σκληρός. Είναι ένας χαρακτήρας που δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο πώς καταλήγει στην πορεία. Αργότερα τον βλέπουμε να γίνεται ακραίος, σκοτεινός και περίεργος».
Στον τρίτο κύκλο ο Ντέξτερ αναζητά τη θαλπωρή της οικογένειας και κάνει μια στροφή στη ζωή του, κάτι που είναι παράξενο για έναν άνθρωπο ο οποίος αποφεύγει τέτοιου είδους δεσμεύσεις. Σχεδόν αμέσως έρχονται κάποιες ανατροπές στην ζωή του, όταν ο ίδιος θα παραβιάσει τους κανόνες που έχει θέσει στον εαυτό του.
«Ο τρίτος κύκλος ξεκινάει με τον Ντέξτερ να κάνει κάτι το οποίο φαίνεται μικρό αλλά στην πορεία εξελίσσεται σαν τσουνάμι και ξεφεύγει από τον έλεγχό του» αναφέρει η παραγωγός της σειράς, Sara Colleton. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Michael C. Hall σημειώνει :«Σ αυτόν τον κύκλο επεισοδίων, ο Ντέξτερ έχει να αντιμετωπίσει δύο συναισθήματα πρωτόγνωρα γι’ αυτόν, την πατρότητα αλλά και την πραγματική φιλία. Ο ήρωας της σειράς, έχει πλάσει έτσι την ζωή του ώστε να φαίνεται προς τα έξω ένα ψεύτικο πρόσωπο, όταν όμως αυτό το δημιούργημα αρχίσει να καταρρέει, ο Ντέξτερ θα μπορέσει να ζήσει όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι....»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved