Αιβάζης-Κορινθίου: Μπαίνουν στο "Taxi"
Media

Αιβάζης-Κορινθίου: Μπαίνουν στο "Taxi"

Το «Taxi Girl» επιστρέφει 6 Μαρτίου στο Mega αλλά και στους δρόμους...  για «special» διαδρομές.  Το θέμα του πρώτου επεισοδίου του Mega είναι «Sex symbols» και στο taxi επιβιβάζονται η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αιβάζης, οι οποίοι παίζουν για τους «Αγίους Αναργύρους».  

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκεται στο τιμόνι του και ξεκινά τις κούρσες μοιράζοντας μετρητά.Το κάθε επεισόδιο του «Taxi Girl: Special Edition» είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα και όλες οι ερωτήσεις σχετίζονται με αυτό. Οι θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθεί η εκπομπή είναι: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Eurovision
Cult ελληνικές ταινίες, μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, καψουροτράγουδα, sex symbols, πατριδογνωσία, αστεία βίντεο, Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Εθνική Ελλάδος.Οι παίκτες που θα παίρνουν μέρος θα είναι γνώστες της θεματικής του κάθε επεισοδίου π.χ. θα είναι οπαδοί κάποιας ομάδας ή φαν της Eurovision κ.λπ. Ως επιβάτες στο «Taxi Girl: Special Edition» θα δούμε και γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, τα κέρδη των οποίων θα πηγαίνουν στο Ειδικό Οικοτροφείο Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved