Ο Χάρης Χριστόπουλος και... τα κορίτσια του Next Top Model
Showbiz

Ο Χάρης Χριστόπουλος και... τα κορίτσια του Next Top Model

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από το Next Top Model, όπου καθόταν στη θέση του κριτή, δίπλα στη Βίκυ Καγιά. Ο φωτογράφος και κριτής, Χάρης Χριστόπουλος "άνοιξε την καρδιά του αλλά και τα χαρτιά του" και αποκάλυψε στο gossip-tv όλα όσα δεν ξέραμε για το Next Top Model.

“Καταρχάς έχω μόνο καλά να θυμάμαι από το παιχνίδι διασκέδασα και ευχαριστήθηκα κιόλας γιατί νομίζω ότι κάτι έγινε τελικά, δηλαδή υπήρχαν 17 κορίτσια τα οποία ήταν απλά κορίτσια και δεν είχαν ιδέα τι σημαίνει αυτός ο χώρος και μάθανε αρκετά. Τώρα στο τέλος που τα έβλεπα υπάρχει μεγάλη αλλαγή."

Ποια η γνώμη του για την νικήτρια, τη Σεράινα; “Εγώ πίστευα στη Σεράινα από την πρώτη μέρα που την είδα. Είχε το ωραιότερο σώμα από όλες για μοντέλο και είχε το σύνολο. Eίναι όλα αψεγάδιαστα, της έλειπε λίγο η προσωπικότητα αλλά καθόλου άσχημα δεν τα πήγε και ειδικά προς το τέλος άρχισε να ξυπνάει, ειδικά μετά το Λονδίνο”. Και μπορεί τον τίτλο του next top model να κατέκτησε η Σεράινα αλλά υπήρχαν κι άλλες διαγωνιζόμενες οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά....! “Λατρεύω Μόνικα. Έδωσε ένα μεγάλο δείγμα χαρακτήρα και ηθικής, είναι γεννημένη αθλήτρια. Δε μασάει τίποτα, βέβαια φυσικά και κλαίει γιατί της έχουν πει πάρα πολλά και δεν είναι ευχάριστο. Εγώ θα τη φωτογραφίσω τουλάχιστον 3 φορές αυτό το μήνα. Είναι cool κοπέλα. Και συνέχισε: “Η Ιωάννα είναι σούπερ κορίτσι τρομερά εμπορικό. Είναι στον ίδιο τύπο και πολύ κοντά με τη Σεράινα, δεν είναι όμως μοντέρνα μορφή η Ιωάννα, είναι κλασική ομορφιά, juicy κορίτσι. Αν τη βάλεις όμως δίπλα στη Σεράινα υπερτερεί η Σεράινα. Η δε Δήμητρα είναι πραγματικά το σέξι κοριτσάκι που θέλουμε όλοι να είμαστε δίπλα της. Στην Ελλάδα θα κάνει σίγουρα καριέρα, γιατί η Δήμητρα έχει προσωπικότητα. Είναι μοντέλο celebrity, είναι ήδη διάσημη την ξέρουν όλοι όπως είναι και η Μόνικα”.

Υπάρχει άραγε κάποιο από τα κορίτσια που απογοήτευσαν τον φωτογράφο; “ Στεναχωριέμαι για τη Μαρία η οποία είναι μια κούκλα αλλά έχει πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Η Νάiλα είχε μια συστολή, δεν πίστευε στον εαυτό της. Όταν την πάρεις να την φωτογραφίσεις σε δυσκολεύει πάρα πολύ δεν αισθάνεται, δεν είναι λυμένη, δεν θέλει να κάνει πράγματα. Η δε Ραμόνα δεν θα κάνει πολλά πράγματα λόγω προσωπικότητας. Επικροτώ την επιλογή της, την κέρδισε ο έρωτας, με συγκίνησε πάρα πολύ αυτό”. Βέβαια αναφέρθηκε και στην Ανθή και για όλα όσα είπε για τον Χριστόφορο Κοτέντο. “Αυτά είναι ντροπή να τα λέει ένα κοριτσάκι που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του. Ήταν μοντέλο αρκετά χρόνια, έγινε σχεδιαστής εδώ και 10 χρόνια κάνει εκπληκτικά ρούχα. Η Ανθή τι είναι; Ένα κοριτσάκι που χορεύει πάνω στα τραπέζια, ένα σώμα που είναι, τι να πω τώρα”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved