Συνέχεια on line
G-Politics

Συνέχεια on line

 

Με το laptop της (on line) θα κάνει φέτος διακοπές η Δήμητρα Παπανδρέου καθώς δεν μπορεί να εγκαταλείψει ούτε για μια μέρα τους νέους της φίλους στο Facebook που πλησιάζουν πλέον τους δέκα χιλιάδες.

 


Τους τελευταίους τέσσερις μήνες η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, έχει χάσει στην κυριολεξία τον ύπνο της λόγου του νέου της «πάθους», στο οποίο έχει ριχτεί με όλο το της το είναι. Η σελίδα της δεν είναι ένα δημοσιοσχετίστικο προφίλ, αλλά ένας κόμβος ανοιχτής επικοινωνίας της με ανθρώπους κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Το πρώτο διάστημα μάλιστα όπως μας εξομολογήθηκε η ίδια, καθόταν στον υπολογιστή της καθημερινά από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα εκπλήσσοντας τους ιντερνετικούς φίλους της, που αρχικά δεν πίστευαν ότι είναι εκείνη που τους απαντά.




Τώρα όμως η σχέση είναι δεδομένη. Η Δημήτρα, ακούει συμβουλεύει, παρεμβαίνει. Κάνει αγώνα για τα αδέσποτα.

Ανεβάζει ένα ερωτικό τραγούδι, όπως αυτό του φίλου της Μιχάλη Τζουγανάκη:

«Μιλώ σου με τα μάτια μου κι αυτό νομίζω φτάνει να καταλάβεις η καρδιά μου σε ποια μεριά σε βάνει…» Και αφήνει το στίγμα της με μια συμβουλή ,όπως αυτή η τελευταία που μας άρεσε:

« Γίνε ότι θέλεις, ένας ονειροπόλος. Ένας ανένταχτος. Ένας ακτιβιστής…Γίνε ότι γουστάρεις ρε παιδί μου…Εγώ μαζί σου…Μόνο αυτό που σου προσάπτουν με τόσο πείσμα να σε κάνουν πρόσεχε να μην γίνεις, ένας χρήσιμος ηλίθιος»!!!






©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved