Δάκρυα συγκίνησης στο "Πακέτο"
Media

Δάκρυα συγκίνησης στο "Πακέτο"

Δάκρυα συγκίνησης, χαμόγελα λύτρωσης αλλά και ισχυρές ανατροπές, κρύβει απόψε η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Παραλήπτρια του πρώτου πακέτου, είναι μια γυναίκα που ξέρει να συνδυάζει το χόμπι με το επάγγελμα. Είναι η ίδια γυναίκα, που ξέρει να μαγειρεύει, που γράφει βιβλία με έξυπνα μυστικά που κάνουν πιο εύκολα την καθημερινότητα μας, που διευθύνει ξενοδοχειακή μονάδα… ενώ παράλληλα της αρέσει να τρέχει σε αγώνες ταχύτητας! Ο λόγος για την Μαίρη Παναγάκου, την γλυκιά μαγείρισσα της τηλεόρασης… που το αυριανό πακέτο την γυρνάει, πίσω στα παιδικά της χρόνια.
Άραγε ο χρόνος που πέρασε, ξεθώριασε τις αναμνήσεις, από τις πρώτες σελίδες του λευκώματος της ζωής της; Η 22χρονη Άντρια, έρχεται από την Κύπρο, με την ελπίδα να συναντήσει την βιολογική της μητέρα. Ήταν μόλις δώδεκα ετών, όταν συνειδητοποίησε τι σημαίνει η λέξη υιοθεσία και κατ επέκταση την αλήθεια για την ύπαρξη της. Αν και πολύ μικρή, άρχισε από τότε να αναζητά να βρει την μητέρα της. Με τον καιρό, τα μοναδικά στοιχεία που κατάφερε να συλλέξει ήταν η χώρα προέλευσής της και το όνομα της μητέρας της. Στοιχεία όμως, που δεν κατέληξαν πουθενά την έρευνά της. Άραγε το πακέτο της, θα βρει τον παραλήπτη του; ,
Ποια θα είναι η αλήθεια που θα συγκλονίσει την αποστολέα; Μια πολύ συγκινητική ιστορία, με μια ανατρεπτική εξέλιξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved