Το απίστευτο ατύχημα του Δάκη
Showbiz

Το απίστευτο ατύχημα του Δάκη

Ούτε που μπορούσε να το φανταστεί ο Δάκης, όταν έβγαινε να τραγουδήσει, όπως κάνει τόσα χρόνια, πως μια κακιά στιγμή θα τον οδηγούσε άσχημα χτυπημένο στο νοσοκομείο.

Κι όμως αυτό ακριβώς έγινε. Ξαφνικά ο τραγουδιστής λιποθύμησε και έπεσε με το πρόσωπο στην πίστα. Έντρομοι οι άνθρωποι του μαγαζιού αλλά και θαμώνες έτρεξαν να τον βοηθήσουν και φώναξαν ασθενοφόρο για να μεταφερεθί στο νοσοκομείο καθώς από την πρώτη κιόλας ματιά φαινόταν ότι έχει χτυπήσει πολύ. Και όντως. Το πέσιμο έγινε η αιτία να πάθει ζημιά το σαγόνι του αλλά και το μάτι του, όμως αυτό που ανησύχησε από την αρχή τους γιατρούς ήταν η αιτία της λιποθυμίας. "Ανησύχησα κι εγώ πολύ." μας είπε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και συνέχισε: "Πάρα πολύ ανησύχησα. 10 μέρες προσπαθούσαν να βρουν τι είναι αυτό. Από τι προκλήθηκε η λιποθυμία. Στην αρχή νόμιζαν καρδιά, εγκεφαλικό με ρημάξανε στις εξετάσεις αλλά μετά ανακάλυψαν ότι είναι αυτό με το οπτικό νεύρο."

-Πειράχτηκε το οπτικό σας νεύρο από τα φώτα της πίστας μας είπαν....

"Πολύ καλά σας πληροφόρησαν το Υγεία πήρατε? (Γέλια) Ακριβώς αυτό έγινε και μου είπαν ότι από τα χρόνια τα φώτα τα λέιζερ και επειδή έχω και μια μανία να κοιτάζω τα φώτα δημιουργήθηκε πρόβλημα.... Από το οπτικό νεύρο πειράχτηκε νεύρο του εγκεφάλου. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά και δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να καταπολεμήσω με φάρμακα. Έχω επιστρέψει και στο μαγαζί που εμφανίζομαι, το "Garden" και απλά πια δεν κοιτάω τα φώτα γιατί δεν επιτρέπεται."

-Λιποθυμήσατε πανω στην πίστα απ' ότι μου είπανε....

"Ναι δοξάστηκα πάνω στην πίστα, το ξέρετε ότι όταν ένας καλλιτέχνης πέσει την ώρα που τραγουδάει δοξάζεται?"

-Τόσα χρόνια που είστε στον χώρο έχετε ξανακούσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

" Ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κυρίως σε παιδιά που είναι πολλές ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή. Δεν περίμενα βέβαια να συμβεί σε μένα που ούτε παιδί είμαι, ούτε υπολογιστή έχω.... (γελάει) Έφταιγε κυρίως αυτό που σας είπα, ότι χρόνια τώρα είχα την μανία να κοιτάω τα φώτα όταν τραγουδάω, με μάγευαν. Τώρα αναγκαστικά κοιτάω αλλού και τέλος καλό, όλα καλά."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved