Τα γλέντια του Ωνάση, ο Φίλιππος της Αγγλίας και οι "Who"
Showbiz

Τα γλέντια του Ωνάση, ο Φίλιππος της Αγγλίας και οι "Who"

O Αριστοτέλης Ωνάσης έκανε στο Elysee όλα τα πάρτι της Ολυμπιακής και συμμετείχε με κέφι και ο ίδιος στο γλέντι. Την μόνη φορά που πήγε με την σύζυγό του Τζάκι Κένεντι-Ωνάση όμως, τελικά δεν μπήκε μέσα.

Όταν το ζευγάρι έφτασε απ’ έξω με την λιμουζίνα του και είδε παρατεταγμένους εκατοντάδες ρεπόρτερ να τους περιμένουν, έκανε επιτόπου μεταβολή και έφυγε. Από το ελληνικό στέκι, έχουν περάσει όμως και βασιλικοί θαμώνες. Όπως ο σύζυγός της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος, ο οποίος σε μια από τις επισκέψεις του εκεί, ζήτησε να του φέρουν στο τραπέζι του βατόμουρα και μάλιστα εκτός εποχής. Σύσσωμο το προσωπικό έτρεχε σαν τρελό για να ικανοποιήσει την επιθυμία του και όταν τελικά τα βρήκαν και του τα πήγαν, εκείνος έκανε παράπονα γιατί η κρέμα που τα συνόδευε δεν είχε σερβιριστεί σε ασημένιο μπολ αλλά σε μια παγοθήκη του “white horse”.

Τέλος, σε ένα από τα αξέχαστα γλέντια που έχουν γίνει από τους Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου στους χώρους του νυχτερινού κέντρου, ο Γιώργος Λαιμός πάνω στο κέφι έριξε τον πολυέλαιο που χρόνια τώρα δεσπόζει πάνω από την ιστορική πια πίστα του μαγαζιού.

Πολλοί ήταν αυτοί που εκείνο το βράδυ έφυγαν από εκεί έχοντας στην τσέπη τους ή στην τσάντα τους τα κρύσταλλα ως αναμνηστικά...Απόλυτα συντονίστηκε με το σπάσιμο και ο αδερφός της Νταϊάνα, λόρδος Όλθροπ. Του άρεσε πάρα πολύ και μάλιστα την πρώτη κιόλας φορά που το είδε, μπήκε κάτω από το τραπέζι προκειμένου να το πετάξει ολόκληρο στην πίστα! Τελικά τον συγκράτησαν οι σερβιτόροι, αλλά αυτό καθόλου δεν χάλασε το κέφι του.



Όταν τα έσπασαν οι “Who”



Ενθουσιασμένα από την ατμόσφαιρα και το κέφι του μαγαζιού έμειναν και τα μέλη του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος “Who” που βρέθηκαν να διασκεδάζουν εκεί το βράδυ μετά την μεγάλη συναυλία τους στο Γουέμπλεϊ. Όλη νύχτα, δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να σπάνε πιάτα. Το συγκεκριμένο ελληνικό έθιμο μάλιστα φαίνεται πως τους άρεσε τόσο πολύ που εκείνο το βράδυ φεύγοντας από εκεί συνέχισαν τα σπασίματα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους καταστρέφοντάς το σχεδόν όλο!



Διάσημοι θαμώνες



Από τους πιο καλούς πελάτες του θρυλικού νυχτερινού κέντρου, είναι οι ομογενείς stars. Ο Ντέμης Ρούσος κάθε φορά που πήγαινε ζητούσε να ακούσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι «Το γιλεκάκι που φορείς» ενώ ο Τέλης Σαβάλας, που μιλούσε ελληνικά, έσπαγε πιάτα και χόρευε μέχρι τελικής πτώσεως. Είχε μάλιστα χαρακτηριστεί από όλους ως μάγκας. Κάθε φορά που ταξίδευε για την Ελλάδα, έκανε στάση στο Λονδίνο και πήγαινε στο “Elysee” με όλη του την οικογένεια. Είχε κάνει μάλιστα πρόταση στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού να γίνουν συνέταιροι και να ανοίξουν ένα παρόμοιο στέκι στη Νέα Υόρκη. Δεν τα βρήκαν όμως και έτσι η πρόταση δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Φυσικά, συχνοί θαμώνες του μαγαζιού είναι οι γόνοι πάμπλουτων οικογενειών όπως είναι για παράδειγμα ο εφοπλιστής Γιώργος Μαρινάκης. Μάλιστα έχει περάσει στην ιστορία το πάρτι γενεθλίων που είχε διοργανώσει ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια στο οποίο έδωσαν το παρών πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους και ο σύζυγος τη Ντόρας Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος που ταξίδεψε στο Λονδίνο ειδικά για να παραστεί στο συγκεκριμένο event. Από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού επίσης έχει παρελάσει σχεδόν όλη η ελληνική showbiz, από τη Νατάσα Θεοδωρίδου που ως γνωστόν διαθέτει σπίτι στη βρετανική πρωτεύουσα όπως και η Άννα Βίσση αλλά και η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά όπως και η Ελένη Πετρουλάκη με τον Ίλια Ίβιτς. Και πολλοί ποδοσφαιριστές που βγαίνουν να ξεδώσουν εκεί όταν έχουν αγώνα στην Βρετανική πρωτεύουσα μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved