Τι κοινό έχει ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τον Θωμά Λιακουνάκο;
Showbiz

Τι κοινό έχει ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τον Θωμά Λιακουνάκο;

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με έναν γοητευτικό ηθοποιό; Το παρελθόν τους είναι η απάντηση...


Είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ο Ιωσήφ Μαρινάκης υπήρξε κάποτε παντρεμένος και μάλιστα με την πρώτη σύζυγο του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου. Πρόκειται για τη Μαρία Σωτηριάδη, μία γοητευτική επιχειρηματία που είναι γνωστή στους κοσμικούς κύκλους λόγω του γάμου της με τον επιχειρηματία. Κομψή, έξυπνη και πολύ ευχάριστη στις συναναστροφές της,η Μαρία Σωτηριάδη ήταν και είναι η ψυχή της παρέας όπου κι αν εμφανίζεται.

Η γνωριμία της με τον Ιωσήφ Μαρινάκη έγινε λίγο μόλις καιρό μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Θωμά Λιακουνάκο και η αλήθεια είναι ότι ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Γι' αυτό και η σχέση τους οδηγήθηκε αμέσως στον γάμο που έδειχνε στην αρχή να έχει τις καλύτερες προοπτικές. Στην πορεία όμως, τα πράγματα αποδείχτηκαν τελείως διαφορετικά από ό,τι και εκείνη και ο ηθοποιός περίμενε. Έτσι, ο γάμος αυτός έληξε άδοξα. Όχι όμως με καβγάδες και εντάσεις. Αποφάσισαν από κοινού πως ήταν καλύτερο και για τους δύο να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, εφόσον ο γάμος τους είχε επέλθει μία μη αναστρέψιμη κρίση.

Το διάστημα που ακολούθησε, εκείνος αφοσιώθηκε στην καριέρα του ως ηθοποιός, αναλαμβάνοντας ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό όπως παλιότερα στα σίριαλ “Της αγάπης μαχαιριά” και στον “Γητευτή” και πιο πρόσφατα στον “Λάκη τον γλυκούλη” όπου υποδύεται τον αδελφό του Πέτρου Φιλιππίδη. Όσο για τη Μαρία Σωρηριάδη, θεωρείται μία από τις πιο έξυπνες και επιτυχημένες επιχειρηματίες, έχοντας πρόσφατα καταφέρει να κάνει στέκι επωνύμων το καφέ που άνοιξε στο Κολωνάκι. Γιατί ως γνωστόν... η ζωή συνεχίζεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved