Ποιος και γιατί ζητά από την Πέμυ Ζούνη 1.000.000 Ευρώ
Showbiz

Ποιος και γιατί ζητά από την Πέμυ Ζούνη 1.000.000 Ευρώ

 

Αγωγή εναντίον της Πέμυς Ζούνη κατέθεσε ο άλλοτε συνέταιρός της, ο δικηγόρος Χρήστος Σιδεράτος ο οποίος μάλιστα της ζητά για την προσβολή της προσωπικότητάς του που όπως υποστηρίζει υπέστη, το ποσό του 1.000.000 € ως αποζημίωση...

Αιτία στάθηκε η πλήρης 'αναγέννηση' του κινηματογράφου “Άνεσις” επί της Λεωφόρου Κηφισίας που ανέλαβε η εταιρία “Αρτιθέασις Α.Ε.” την οποία συνέστησαν ο δικηγόρος Χρήστος Σιδεράτος και η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη “με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε κατά ποσοστό 85% από εμένα και κατά 15% από την εναγόμενη” όπως αναφέρεται στην αγωγή εκείνου. Οι δύο συνέταιροι αποφάσισαν να δημιουργήσουν εκεί που υπήρχε παλιότερα ο κινηματογράφος “Άνεσις” ένα πολυχώρο τέχνης που θα γινόταν στέκι των φαν του θεάματος και της τέχνης. Η Πέμυ Ζούνη μάλιστα ανέβασε στο θέατρο του πολυχώρου δύο θεατρικές παραστάσεις ως θιασάρχης πια. Στην πορεία όμως οι δύο συνέταιροι άρχισαν να αποκτούν μεταξύ τους προβλήματα, γεγονός που έφερε την ρήξη ανάμεσά τους. Μια ρήξη που τους οδήγησε αντιμέτωπους στα δικαστήρια. Πρώτη κινήθηκε εναντίον του η Πέμυ Ζούνη πριν από μερικούς μήνες καταθέτοντας εναντίον του δύο αγωγές και κατηγορώντας τον για απάτη. Σε αυτές ζητούσε να της επιστραφεί και το κεφάλαιο που διέθεσε η ίδια αρχικά στην εταιρεία -ποσό μεγαλύτερο από αυτό που υποστηρίζει σήμερα ο πρώην συνέταιρός της ότι ήταν η οικονομική της συμβολή σε αυτήν την επιχειρηματική προσπάθεια. Κι ενώ αναμένεται η εκδίκαση της αγωγής της ο πρώην συνέταιρός της περνάει με τη σειρά του στην επίθεση. Ο μεν Χρήστος Σιδεράτος υποστηρίζει πως “όταν εντέλει ολοκληρώθηκε το έργο, με τεράστιο δικό μου κόστος, που θα εκτεθεί ειδικότερα παρακάτω έχοντας επιφέρει κυριολεκτικά την οικονομική μου αφαίμαξη, και η επιχείρηση ήταν έτοιμη τουλάχιστον για τις κύριες λειτουργίες της, υπεκμίσθωσα το ακίνητο στην “Αρτιθέασις Α.Ε” (εκπροσωπηθείσα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής κ. Διονύσιο Εμμανουήλ), η οποία κατά τον τρόπο αυτό θα μπορούσε, πλέον, να αναπτύξει σε αυτό τη δραστηριότητά της.” Βασικό σημείο τριβής οι δύο αγωγές που κατέθεσε εναντίον του η Πέμυ Ζούνη. 'Οπως ο ίδιος αναφέρει στη δική του αγωγή: “Με τα παραπάνω δικόγραφα η εναγομένη επιχειρεί την κατασυκοφάντησή μου με ψευδείς αιτιάσεις, την σπίλωση της τιμής και υπόληψής μου με ασύστατες κατηγορίες και κραυγαλέα ψεύδη, ποινικοποιώντας μια κατεξοχήν αστική διαφορά, με μοναδικό σκοπό την δια της διαπομπεύσεώς μου εξώθηση σε πληρωμή ανύπαρκτων αξιώσεών της.”

Μετά από τον νομικό πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσά τους, ο Χρήστος Σιδεράτος ζητά μέσω της δικής του αγωγής: “Ειδικότερα για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης μου, έχω αξίωση χρηματικής ικανοποίησης, το ύψος της οποίας, ενόψει του είδους της προσβολής της τιμής μου, του βαθμού υπαιτιότητας της αντιδίκου και της οικονομικής κατάστασης των μερών, πρέπει να καθορισθεί από το δικαστήριο στο ποσό των ευρώ ενός εκατομμυρίου (1.000.000).”


Όμως η δικηγόρος της Πέμυς Ζούνη, Κυριά Βασιλική Γεωργαντά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο είδήσεων του gossip-tv.gr αποκάλυψε: "η συγκεκριμένη αγωγή δεν έχει ακόμα επιδοθεί στην εντολέα μου και έτσι δεν έχω γνώση του περιεχομένου. Προς το παρόν περιμένουμε την απόφαση από την αγωγή που καταθέσαμε εμείς και εκδικάστηκε τον Μάρτιο και μετά την απόφαση θα πούμε περισσότερα."
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved