Έλλη Κοκκίνου: “Ήταν δική μου απόφαση”
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: “Ήταν δική μου απόφαση”

Η Έλλη Κοκκίνου για πρώτη φορά μιλά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, παραδέχεται ότι τον αγάπησε -και θα συνεχίσει να τον αγαπά- πολύ και μιλά για όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε...

“Από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορούσαμε να είμαστε ευτυχισμένοι ούτε εγώ ούτε εκείνος και δεν θα ήθελα αυτό να το εισπράξει ο γιος μας” δηλώνει η Έλλη Κοκκίνου η οποία για πρώτη φορά μιλά για την ξαφνική ανατροπή στη ζωή της, το διαζύγιό της. Η ίδια συνεχίζει: “Όταν μια απόφαση είναι ειλημμένη και ανακοινωμένη, τότε έχει έρθει η ώρα να φύγεις”. Όσο για τον χωρισμό της, η τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της: “Αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη τελειώνει. Όταν έχεις μοιραστεί τόσα πράγματα με έναν άνθρωπο, όταν έχετε βιώσει μαζί τη γέννηση ενός παιδιού -και πρέπει να αναγνωρίσω ότι ο Παναγιώτης ήταν πολύ δίπλα μου στην εγκυμοσύνη μου- ό,τι και να γίνει, ό,τι και να ειπωθεί μετά, οποιεσδήποτε αντιδράσεις και κόντρες αν υπάρξουν, δεν πρόκειται να σταματήσω να τον αγαπώ. Το έχω αγαπήσει πολύ τον Παναγιώτη, τον έχω ερωτευτεί παράφορα”.
“Σ' έναν χωρισμό δεν φταίει ποτέ ένας. Φταίω και εγώ πολύ” παραδέχεται επίσης η Έλλη Κοκκίνου ενώ συνεχίζει μιλώντας για το μέλλον: “Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο. Είμαι χωρισμένη με ένα παιδί, κάνω μία δουλειά απαιτητική, το μωρό μου είναι μικρό και με χρειάζεται, δεν θα είναι εύκολο ένας άνθρωπος να μπει στη ζωή μας. Αλλά ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Σίγουρα θα θελήσω να ξαναερωτευτώ. Μ' αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει κάποιος που με νοιάζεται”.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved