Υπουργικά "πηγαδάκια" σ' έναν γάμο
G-Politics

Υπουργικά "πηγαδάκια" σ' έναν γάμο

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ,λίγες μόλις ώρες μετά την δημόσια παρέμβαση του, που   ερμηνεύτηκε ως πρόβα για την θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, φόρεσε το καλοραμμένο μπλε σκούρο κοστούμι του και συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ιωάννα κατευθύνθηκε στην παραλιακή και πολύ γνωστό club reastaurant.


Εκεί, συνδύασε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου». Πέρασε ένα χαλαρό και ευχάριστο βράδυ στο γάμο δύο στενών του φίλων, της Κωνσταντίνας Μιχαλοπούλου και του Παυσανία Παπανικολάου, και παράλληλα είχε την ευκαιρία να κάνει κοινωνούς των θέσεων του, συναδέλφους του υφυπουργούς και βουλευτές που ήταν επίσης προσκεκλημένοι.

Μακροσκελή κουβέντα είχε ο «πρωταγωνιστής» της βραδιάς, υπουργός Άμυνας με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Παπαδόπουλο και τους γαλάζιους βουλευτές Κώστα Κουκοδήμο και Στάθη Κωνσταντινίδη.

Περασμένες δύο, το γλέντι βρισκόταν στο αποκορύφωμα του, οι καλεσμένοι χόρευαν, η πανέμορφη νύφη είχε κουραστεί από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά η γαλάζια παρέα ακούραστη συζητούσε βάζοντας την δική της «πινελιά» στο μυστήριο των δρομολογούμενων εξελίξεων στο κυβερνών κόμμα !!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved