Εμφανίσεις που συζητήθηκαν
Lifestyle

Εμφανίσεις που συζητήθηκαν

 

Είναι γνωστή η αδυναμία της Νατάσσας Καραμανλή στα φορέματα που αφήνουν ακάλυπτο τον έναν της ώμο . Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ωστόσο για τα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης να φορέσει ένα ολόλευκο στράπλες φόρεμα με μια λεπτή σειρά σβαρόφσκι στο μπούστο.


Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η σύζυγός του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία η οποία φορούσε ένα γκρί αέρινο φόρεμα με διάφανες κεντημένες πέτρες. Η Βίβιαν Αβραμοπούλου εμφανίστηκε με πιο ρομαντική διάθεση την οποία υποστήριζε ενδυματολογικά με ένα φόρεμα ροδαλοκοραλί με ασύμμετρα τελειώματα . Στα χρώματα του Αιγαίου, (κάτι ανάμεσα σε βεραμάν κι ανοιχτό πράσινο) ήταν το μεταξωτό κοστούμι που φορούσε η σύζυγος του Πάνου Καμένου η οποία έδωσε την δική της χρωματολογική πινελιά στα εγκαίνια.

Η Άντα Παπανδρέου δεν χρειάστηκε πάντως να ψωνίσει ούτε να ράψει τουαλέτα για τις ανάγκες της ημέρας καθώς δεν συνόδεψε τον σύζυγό της Γιώργο Παπανδρέου στην εκδήλωση. Άλλωστε έχει αποφασίσει να έχει μια πιο διακριτική παρουσία δίπλα του στην διάρκεια των πολιτικών του υποχρεώσεων. Απούσα από την βραδιά των εγκαινίων ήταν και ηΚατερίνα Πελέκη και είχε τους λόγους της. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα το μόνο που θέλει είναι να ηρεμίσει μετά τις εξελίξεις που ενέπλεξαν το όνομα της. Έτσι ο ο σύζυγός της και πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης καβάλησε την μηχανή του και πήγε ασυνόδευτος.









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved