Γύρισε από την Ρόδο άρον άρον
G-Politics

Γύρισε από την Ρόδο άρον άρον

 

Στην Ρόδο βρισκόταν η Δήμητρα Παπανδρέου για ολιγοήμερες διακοπές όταν φιλικό της πρόσωπο την ενημέρωσε ότι η οικογένεια Παπανδρέου έχει προγραμματίσει να κάνει το μνημόσυνο για τον Ανδρέα το Σάββατο 20 Ιουνίου.

 


Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αν και δεν φρόντισε κάποιος να την ειδοποιήσει επισήμως, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει για αυτό και πήρε την πρώτη πτήση από το νησί των Ιπποτών και επέστρεψε στην Αθήνα. Προανήγγειλε μάλιστα την παρουσία της, στέλνοντας ( όπως κάνει κάθε χρόνο) στο χώρο που έγινε η επιμνημόσυνη δέηση ένα καλάθι με λευκά άνθη και μια κορδέλα με το όνομα της. Η ίδια όταν έφτασε κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο για τον αείμνηστο σύζυγό της. Κάθισε σε μια καρέκλα για αρκετή ώρα βυθισμένη στις σκέψεις χωρίς να κρύβει την συγκίνηση της.


Ήταν ολοφάνερο για κάποιον που παρατηρούσε πως οι σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια Παπανδρέου είναι από ψυχρές εως ανύπαρκτες.

Πάντως η Δήμητρα έδειξε ανωτερότητα. Κάποια στιγμή έγνεψε ευγενικά στην Μαργαρίτα, και ευχήθηκε, στον Γιώργο Παπανδρέου, συγχαρητήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα όταν εκείνος την ρώτησε με τυπική ευγένεια: « Τι κάνεις Δήμητρα;». Αντήλλαξε χειραψία με τον Νίκο και την σύζυγό του, ενώ πιο θερμός μαζί της ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας Αντρίκος ο οποίος ήταν ο μόνος που έσπευσε να την φιλήσει.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved