Σίγουρα είχαν Άγιο!
Showbiz

Σίγουρα είχαν Άγιο!

Αυτοκινητιστικά ατυχήματα, εκρήξεις σκαφών, πτώσεις ελικοπτέρων... Οι επώνυμοι της εγχώριας showbiz έζησαν τον εφιάλτη, είδαν τον... Χάρο με τα μάτια τους αλλά τελικά κατάφεραν να σωθούν την τελευταία στιγμή. Είναι να έχεις Άγιο...

Το παραλίγο τραγικό ατύχημα του Πάριου

Αρκετά χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Πάριος γυρίζει από τη Χαλκιδική οδηγώντας μία Mercedes. Εντελώς ξαφνικά ο μεγάλος ερωτικός τραγουδιστής χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πριν καν το καταλάβει και ο ίδιος, το αμάξωμα τουμπάρει στο πλάι του δρόμου σε μία κατηφορική πλαγιά. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Γιάννης Πάριος έχει παγιδευτεί μέσα στο αυτοκίνητο και δεν μπορεί να βγει στον δρόμο για να ζητήσει τη βοήθεια από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μένει αρκετή ώρα παγιδευμένος μέχρι που γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης πλησιάζει την τουμπαρισμένη Mercedes καθώς την έχει εντοπίσει καθώς περνά από το σημείο. Ο Γιάννης Πάριος βλέπει στο πρόσωπό του εκείνη τη στιγμή τον σωτήρα αφού είναι πλέον απελπισμένος. Ο γνωστός επιχειρηματίας καταφέρνει να απεγκλωβίσει τον ερωτικό τραγουδιστή που έχει σωθεί από καθαρή τύχη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινά μία βαθιά φιλία ανάμεσα στους δύο άντρες που εξελίχθηκε αργότερα σε κουμπαριά.


Λίγο έλειψε να καεί ζωντανός

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ήδη καταξιωμένος καλλιτέχνης και απολαμβάνει την επιτυχία του. Είναι καλοκαίρι και έχει πάρει το ολοκαίνουργιο σκάφος του για μία κρουαζιέρα. Ένα ξαφνικό βραχυκύκλωμα στο σκάφος, ενώ ο τραγουδιστής είναι on board, προκαλεί μία μεγάλη έκρηξη που ο ίδιος δεν προλαβαίνει. Το αποτέλεσμα; Να κινδυνέψει άμεσα η ζωή του από τη φωτιά που ξέσπασε. Παραλίγο να καεί ζωντανός ο τραγουδιστής που τη γλίτωσε τελικά με μερικά -άλλα σοβαρά και άλλα όχι- εγκαύματα. Εννοείται πως μετά το συμβάν, ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για αρκετό καιρό μιας και τα εγκαύματα που έφερε σε όλο του το σώμα, χρειάζονταν ειδική φροντίδα.


Σώθηκαν από θαύμα

Είναι η εποχή που ο Χρήστος Δάντης και η Κατερίνα Τοπάζη πάνε για γάμο. Το ζευγάρι συζεί ήδη κάτω από την ίδια στέγη σε σπίτι στα Νότια Προάστια. Ένα βράδυ οι δυο τους φεύγουν από το καταφύγιό τους για ένα event στο οποίο είναι καλεσμένοι. Κατεβαίνουν την Παραλιακή με το Fiat Barghetta του τραγουδιστή όταν ο Χρήστος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τουμπάρει. Οι περαστικοί γίνονται μάρτυρες ενός απίστευτου ατυχήματος όπου σίγουρα πρόκειται να υπάρξουν θύματα. Και όμως.

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τουμπάρισμα και την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός αρχίζουν να καλούν για βοήθεια. Οι περαστικοί καταφέρνουν να τους βγάλουν σε άσχημη κατάσταση από το αυτοκίνητο που έχει γίνει σχεδόν μια άμορφη μάζα από σίδερα. Ποιος νοιάζεται όμως εκείνη τη στιγμή για παλιοσίδερα; Εκείνο που επείγει είναι το ζευγάρι να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο, όπως και γίνεται.

Οι γιατροί που τους εξετάζουν διαπιστώνουν σοβαρό τραύμα -ευτυχώς εξωτερικό- στο αφτί της τραγουδίστριας και κακώσεις στο κεφάλι του Χρήστου Δάντη. Ευτυχώς όμως δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό και έτσι λίγες μέρες οι δυο τους επιστρέφουν στο σπίτι τους, ευχαριστώντας τον Θεό που το όλο ατύχημα είχε τελικά αίσιο τέλος.



Η ατυχία πίσω από τα παρασκήνια του “Είσαι το ταίρι μου”

Πριν από μερικά χρόνια όταν η τηλεοπτική σειρά “Είσαι το ταίρι μου” κάνει τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο. Ο γόης πρωταγωνιστής Αλέξης Γεωργούλης μόλις έχει τελειώσει τα γυρίσματα εκείνης της ημέρας και ετοιμάζεται να επιστρέψει σπίτι του. Είναι αργά το βράδυ και ο ηθοποιός κατεβαίνει με τη μηχανή του την Κηφισίας. Στο ύψος του Υγεία και ενώ ο ίδιος οδηγεί αμέριμνος την τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται ότι πεζός διασχίζει τη λεωφόρο, όχι φυσικά από διάβαση αλλά από ένα σημείο όπου δεν υπάρχουν καν πεζοδρόμια.

Είναι πλέον πολύ αργά για να μηδενίσει ταχύτητα με τη μηχανή του και προκειμένου να μην τον χτυπήσει, 'πλακώνει' τα φρένα. Δεν προλαβαίνει όμως εγκαίρως. Καθώς χτυπά τον πεζό, από τον ελιγμό που έχει κάνει για να τον αποφύγει, χάνει τον έλεγχο της μηχανής του και από την πτώση τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο όπου η διάγνωση των γιατρών είναι πραγματικά σοκαριστική.

Ο ηθοποιός έχει πάθει ρήξη σπλήνας και χρειάζεται άμεσα να μπει στο χειρουργείο. Αν δεν είχε συμβεί αυτό και για κάποιο λόγο καθυστερούσε η εισαγωγή του στο χειρουργείο, πολύ πιθανόν τα πράγματα να είχαν πάρει τραγική τροπή. Ο Αλέξης Γεωργούλης νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο μέχρι τελικά να επιστρέψει κανονικά στην παλιά του ζωή, σώος και αβλαβής...



Παιχνίδια στη θάλασσα που μπορούσαν να αποβούν μοιραία

Καλοκαίρι 2008 στη Ρόδο. Η Βικτώρια Καϊμακτζόγλου απολαμβάνει τις πρώτες μέρες διακοπών της με τον τότε αγαπημένο της -για ελάχιστο διάστημα ήταν ζευγάρι- Νίνο Ξυπολυτά. Βρίσκονται σε μία αγαπημένη τους παραλία και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο Νίνο της προτείνει να κάνουν θαλάσσιες βόλτες με ένα τζετ σκι και το μοντέλο δέχεται. Φεύγουν με το τζετ σκι στα ανοιχτά όταν ξαφνικά ένα κύμα κάνει τον Νίνο να χάσει τον έλεγχο.

Η Βικτώρια πέφτει πολύ άτσαλα μέσα στο νερό και σχεδόν αμέσως μετά την είσοδό της στο νερό λιποθυμάει. Ο Νίνο, διατηρώντας την ψυχραιμία του καταφέρνει να βγάλει το μοντέλο στη στεριά και αμέσως την οδηγεί σε νοσοκομείο του νησιού όπου διαπιστώνεται ότι έχει μεγάλη ποσότητα νερού στα πνευμόνια της.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους για να συνέλθει η Βικτώρια και τελικά τα καταφέρνουν. Μετά από αυτή την περιπέτεια βέβαια, το μοντέλο χρειάστηκε να παραμείνει αρκετές μέρες στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει απολύτως καλά και να συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αυτή τη φορά μακριά από jet ski!



Δεκάδες εγχειρήσεις στο πρόσωπο

Αρκετά χρόνια πριν. Η Χριστίνα Παππά που πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση, φεύγει με τους συναδέλφους της, επίσης πρωταγωνιστές στην ίδια παραγωγή, Παύλο Ευαγγελόπουλο και Σταμάτη Γαρδέλη μετά το τέλος της δουλειάς τους με προορισμό τα σπίτια τους. Στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας και ενώ οδηγεί ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ένα αυτοκίνητο περνά με κόκκινο και πέφτει με απίστευτη ταχύτητα σε εκείνο των ηθοποιών.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, η Χριστίνα που κάθεται στα πίσω καθίσματα φεύγει από το παρμπρίζ! Τραυματίζεται πολύ σοβαρά, ειδικά στο πρόσωπό της το οποίο είναι σχεδόν παραμορφωμένοι. Οι θεράποντες γιατροί της στο νοσοκομείο όπου μεταφέρεται αμέσως την υποβάλλουν σε πλαστική. Δεν φτάνει όμως μία καθώς έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά τα οστά του προσώπου της.

Η ηθοποιός υποβάλλεται ακόμα και αρκετούς μήνες αργότερα σε απανωτές πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου οι γιατροί να επαναφέρουν το πρόσωπό της στην αρχική του μορφή. Μετά από πολύ καιρό, η Χριστίνα Παππά κατάφερε να ξεπεράσει τον εφιάλτη που πέρασε.



Ούτε γρατζουνιά μέσα από μία άμορφη μάζα σίδερων

Ο Νίκος Βέρτης κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται στην Αθήνα οδηγώντας το διθέσιο πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας BMW. Στο Εθνικό οδικό δίκτυο ο τραγουδιστής μιλώντας με έναν φίλο του που τον συνοδεύει στο ταξίδι πατάει λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε το γκάζι με αποτέλεσμα να μην προλάβει και να τρακάρει με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση το διθέσιο σπορ αμάξι του τραγουδιστή τουμπάρει και καταλήγει στην άκρη του δρόμου. Τα διερχόμενα αυτοκίνητα σταματούν για να βοηθήσουν και με έκπληξή τους -ευχάριστη βέβαια- διαπιστώνουν πως τόσο ο Νίκος Βέρτης όσο και ο συνοδηγός φίλος του βγαίνουν σώοι και αβλαβείς από το αυτοκίνητο που έχει γίνει μία άμορφη μάζα.



Λαχταρήσαμε αλλά ευτυχώς σώθηκε

Ο Κώστας Μακεδόνας, που πετάει ήδη δεκαπέντε χρόνια ως επαγγελματίας χειριστής και είναι και εκπαιδευτής στα αεροπλάνα, κάνει εκπαίδευση για να πάρει και το δίπλωμα εκπαιδευτή ελικοπτέρων. Στην τελευταία του πτήση πριν την εξέταση για να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο πετάει πάνω από τη Μαλακάσα, σε δασική περιοχή όταν ξαφνικά παθαίνει βλάβη ο κινητήρας του ελικοπτέρου.

Ο τραγουδιστής με ψυχραιμία προσπαθεί μαζί με τον συγκυβερνήτη του να κάνουν αναγκαστική προσγείωση όμως η περιοχή είναι δύσβατη και τελικά η πτώση του ελικοπτέρου γίνεται πολύ άτσαλα. Οι δύο κυβερνήτες για τρεις ολόκληρες ώρες μετά την πτώση βρίσκονται ανάμεσα στα χαλάσματα, σοβαρά τραυματισμένοι. Τελικά εντοπίζονται και μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όλες αυτές τις τραγικές ώρες μεταδίδονται από τα media διάφορες ειδήσεις για το σοβαρό ατύχημα του Κώστα Μακεδόνα, μερικά από τα οποία μάλιστα θεωρούν σίγουρο το χαμό του.

Ευτυχώς διαψεύδονται λίγες ώρες αργότερα. Ο τραγουδιστής είναι σοβαρά τραυματισμένος στη σπονδυλική στήλη. Οι θεράποντες γιατροί του τον υποβάλλουν σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στη μέση του και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις τον θέλουν να είναι τόσο σοβαρά τραυματισμένος που να είναι πλέον αδύνατον στο μέλλον να περπατήσει. Ευτυχώς όμως, διαψεύδονται και αυτές οι εκτιμήσεις καθώς σχεδόν ένα μήνα μετά την εγχείρηση, ο Κώστας Μακεδόνας δίνει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους ευχαριστώντας συγχρόνως και τον Θεό που μέσα στην ατυχία του είχε φανεί τυχερός.

Πλέον, ο ίδιος και η οικογένειά του θυμούνται το όλο περιστατικό ως ένα κακό όνειρο που έφυγε ανεπιστρεπτί. Όσο για το αν ο ίδιος ο τραγουδιστής επιβιβάστηκε ξανά σε ελικόπτερο η απάντηση είναι ναι καθώς είναι και εθελοντής στους Έλληνες Ιπτάμενους Γιατρούς και προσφέρει τις υπηρεσίες του ως κυβερνήτης για να μεταφέρει ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη.



Με κολάρο για λίγες μέρες

Αύγουστος 2008. Η Αθήνα σχεδόν άδεια. 8.45 το πρωί, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό της μάρκας Porsche Cayenne το οποίο οδηγεί ο σοφέρ της. Κατεβαίνουν την Κηφισίας για μία δουλειά της τραγουδίστριας όταν ο σοφέρ -στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου- χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου επειδή μόλις έχει πατήσει λάδια. Δεν προλαβαίνει να πατήσει φρένο και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα σε προπορευόμενο βιτιοφόρο.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή και το Cayenne μετατρέπεται μέσα σε δευτερόλεπτα σε μία άμορφη μάζα από την οποία βγαίνει η Δέσποινα Βανδή και ο οδηγός. Παραπονιούνται και οι δύο για φρικτούς πόνους και μεταφέρονται αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου διαπιστώνεται πως η τραγουδίστρια έχει τραυματιστεί στον αυχένα. Αυτό προϋπέθετε πως για τον επόμενο μήνα δεν θα έπρεπε να αποχωριστεί το κολάρο που της έδωσαν προκειμένου να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον μετά από τέτοιο τραυματισμό.




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved