Πρεμιέρα για το "I Love gr" με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου
Media

Πρεμιέρα για το "I Love gr" με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Το «Ι love gr» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 22.00 με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Ι love gr». Το Ταξίδι συνεχίζεται... ...και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο με «καπετάνισσα» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.
Η Δήμητρα, με το κέφι της, το χιούμορ της και την ανατρεπτική της ματιά θα προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίζει κάθε εβδομάδα, την πιο αγαπημένη του περιοχή. Στην τρίτη φάση της εκπομπής θα διαγωνιστούν οι 40 περιοχές της Ελλάδας έτσι όπως ψηφίστηκαν από τον κόσμο στην προηγούμενη φάση.
Το «Ι love gr» είναι μια άκρως ταξιδιωτική και διαδραστική εκπομπή, καθώς το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνουν οι τηλεθεατές με τις ψήφους τους. Στην πρώτη εκπομπή την Πέμπτη 8 Απριλίου τη ...μάχη θα δώσουν η Μάνη με τα Κύθηρα ,τη Σάμο και τη Λέσβο. Μαζί τους, στο στούντιο συνοδοιπόροι θα είναι για τη Μάνη η Ελντα Πανοπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώ για τα Κύθηρα η Φωτεινή Δάρρα, η Γωγώ Μπρέμπου και η Κατερίνα Τζάβαλου.
Τη Σάμο θα υποστηρίξουν ο Μύρωνας Στρατής, ο Χρήστος Λούλης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ενώ για τη Λέσβο θα επιχειρηματολογήσουν ο Κώστας Φραγκολιάς, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Το κοινό και πάλι με την ψήφο του καλείται να αναδείξει την περιοχή που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Ιουνίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved