Ποια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τον Νίκο Γκάλη;
G-Sports

Ποια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τον Νίκο Γκάλη;

Και όμως. Ο θρύλος του μπάσκετ, ο καλύτερος –για πολλούς- playmaker της χώρας μας, έχει στη ζωή του μια γυναίκα που μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει. Το παραδέχεται ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει, στην οποία αποκαλύπτει πόσο ευτυχισμένος είναι στην προσωπική του ζωή.

«Ζω μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τη γυναίκα και την κόρη μου, στην οποία έχω μεγάλη αδυναμία. Με κάνει ό,τι θέλει» δηλώνει ο ίδιος σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή της Κατερίνας Αναστασοπούλου με τίτλο «Ελληνες», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στην ΕΤ1 στις 19.00.
Φυσικά, ο Νίκος Γκάλης γυρνά τον χρόνο πίσω και μιλά για τις κορυφαίες στιγμές που έζησε μία ολόκληρη Ελλάδα το ’87 με τις τεράστιες διακρίσεις στο χώρο του μπάσκετ. «Ακόμη και οι γιαγιάδες στα χωριά μάς ήξεραν! Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο ξενοδοχείο. Η μεγαλύτερη χαρά ήταν ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο» Ο ίδιος θυμάται και τα πρώτα του βήματα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με αντίπαλο τον αθλητή-μύθο Λάρι Μπερντ και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα συναισθήματά του για το άδοξο τέλος στην καριέρα του. Εξηγεί γιατί έγειρε η ζυγαριά της επιλογής του προς την ομάδα του Αρη και πώς δεν υπέκυψε στο δίλημμα για καριέρα στο ΝΒΑ.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved