Αρβανίτης - Μπιζόγλη: Στόχος μας να μην ντρεπόμαστε για την εκπομπή μας
Showbiz

Αρβανίτης - Μπιζόγλη: Στόχος μας να μην ντρεπόμαστε για την εκπομπή μας

Κλήθηκαν να «τραβήξουν κουπί» στα βαθιά νερά της πρωινής ενημέρωσης και κατάφεραν να βγάλουν σε πέρας την απόστολή τους με επιτυχία.

Ο Κώστας Αρβανίτης και η Ρίτσα Μπιζόγλη, οι οποίοι μας παρέχουν «Πρωινή Ενημέρωση» καθημερινά από την συχνότητα της ΕΡΤ σε συνέντευξή τους στον "Τηλεθεατή" που κυκλοφορεί, μίλησαν για όλους και για όλα.

Όπως αποκάλυψαν, δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν . πόσο μάλλον να συνεργαστούν.

«Η Ρίτσα είναι καλή επαγγελματίας και καλή δημοσιογράφος» ανέφερε ο Κώστας Αρβανίτης, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία τους.
«Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα τηλεφώνημα του Τζώνη Καλημέρη. Μου έκανε την πρόταση, μέσα σε μία ημέρα είπα το ναι και μέσα σε λίγα 24ωρα βγήκαμε αέρα» δήλωσε η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Οι δύο δημοσιογράφοι δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους και δεν δίστασαν να δώσουν την δική τους απάντηση αναφορικά με την λίστα των υψηλόμισθων της ΕΡΤ που διέρευσε.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη δήλωσε ότι απεχθάνεται τη διαδικασία της λίστας και ότι θα επιθυμούσε η κάθε αποχώρηση να γίνεται εξ επιλογής και όχι εξ ανάγκης ή υπό το βάρος της πίεσης.

Από την πλευρά του ο Κώστας Αρβανίτης ανέφερε ότι όλο αυτό ήταν μια ανθρωποφαγία άδικη και απαράδεκτη, καθώς δεν ορίζουν οι επαγγελματίες τον μισθό τους αλλά άλλοι.

Φιλοδοξία τους είναι να περπατάνε στον δρόμο και να μην ντρέπονται για την εκπομπή τους ενώ για την κατάσταση στην εγχώρια TV πιστεύουν ότι υπάρχουν και αληθινά κοσμήματα και φο μπι-ζού, προβληματίζονται όμως για την συνεχή συρρίκνωση της ενημέρωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved