Ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής έλαβε δώρο 800.000 ευρώ;
Lifestyle

Ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής έλαβε δώρο 800.000 ευρώ;

Πρόσφατα, ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής δεχόταν ένα πραγματικά πολύτιμο δώρο, όχι μόνο επειδή είναι πολύ ακριβό αλλά και επειδή έρχεται από... καρδιάς. Για ποιους πρόκειται;

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και την Εβελίνα Κυράστα που πλέον μπορούν να χαίρονται το ερωτικό τους καταφύγιο, δώρο από ένα από τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν είναι άλλη από την πεθερά του ποδοσφαιριστή και μητέρα της Εβελίνας, την κυρία Ρούλα Κυράστα η οποία θέλησε να κάνει ένα δώρο στο αγαπημένο ζευγάρι.
Η μεζονέτα που τους έκανε δώρο, βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές αλλά συγχρόνως και πιο ήσυχες γειτονιές της Κηφισιάς η οποία διαθέτει όλες τις ανέσεις και τη λειτουργικότητα που έχει ανάγκη ένα παντρεμένο ζευγάρι με δύο παιδιά. Η μεζονέτα, σύμφωνα με πληροφορίες, στοίχισε 800.000 ευρώ ως αγορά από την μητέρα της Εβελίνας η οποία μάλιστα ζει μόνιμα σε ένα σπίτι πολύ κοντά ώστε να μπορεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Κωνσταντίνου. Ειδικά τώρα που τα πιτσιρίκια είναι μικρά και χρειάζονται φροντίδα και από τη γιαγιά τους.
Η μεζονέτα είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα και έχει πολύ καλή διαρρύθμιση. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα τεράστιο σαλόνι που επικοινωνεί με την τραπεζαρία, η κουζίνα όπου η Εβελίνα Κυράστα επιδίδεται με χαρά σε μαγειρικές... περιπέτειες και ένα μεγάλο μπάνιο. Στον πάνω όροφο υπάρχουν τρία δωμάτια με το master bedroom να έχει καταληφθεί βέβαια από το ζευγάρι. Επίσης, στον πρώτο όροφο υπάρχει και ένα μικρό WC ώστε να μην αναγκάζονται οι κάτοικοι του σπιτιού να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες.
Όσο για την επίπλωση του σπιτιού, αυτή είναι αποκλειστικά και μόνο υπόθεση της Εβελίνας Κυράστα η οποία θέλησε να προσδώσει στους χώρους της μεζονέτας το προσωπικό της στυλ αλλά και ζεστασιά για την οικογένειά της.
Πηγή: Espresso Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved