Ο γαμπρός Άδωνις μαδούσε την ανθοδέσμη....
Showbiz

Ο γαμπρός Άδωνις μαδούσε την ανθοδέσμη....

 Όλα του γάμου δύσκολα? Όχι, όταν πρόκειται για τον γάμο του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι ανέβηκε χθες τα σκαλιά της εκκλησίας, του Αγίου Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα.

Έξω από τον ιερό ναό είχε συγκεντρωθεί από νωρίς πολύς κόσμος, καθώς ήταν γνωστό ότι ο γάμος θα γίνει εκεί. Στη δεξιά πλευρά της εκκλησίας είχαν στολίσει τα καλάθια με τις μπομπονιέρες, κυρίαρχο χρώμα στην τελετή το λαδί, από την γραβάτα και το μαντίλι στο πέτο του Άδωνι έως και την κορδέλα στις μπομπονιέρες .

Ο γαμπρός αγχωμένος έφτασε στις 7.30 κρατώντας στα χέρια του ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα, τα οποία μαδούσε κατά την ώρα της αναμονής του. Λίγο αργότερα κατέφθασε και ο κουμπάρος του ζευγαριού Γιώργος Καρατζαφέρης συνοδευόμενος από την γυναίκα του.

Η Ευγενία εμφανίστηκε σαράντα λεπτά αργότερα, εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.Αρκετά συγκινημένη αλλά πολύ λαμπερή συνοδευόμενη από τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού Αλέξανδρο και με παρανυφάκι την κόρη της. Όλη η τελετή, φάνταζε παραμύθι με χαμόγελα, λάμψη και την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους. Μετά το τέλος της τελετής το ζευγάρι χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους πάντες ακόμη και αυτούς που δεν ήταν προσκεκλημένοι αλλά βρέθηκαν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά τους.


Οι προσκεκλημένοι πολλοί αλλά οι παρευρισκόμενοι λίγοι. Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι διάσημοι, ανάμεσα τους και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Δύο μόνο ήταν εκεί από τον όμιλο του Antenna, ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Λεβέντης και ο παρουσιαστής Γιώργος Καραμέρος. Αργότερα ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση με διακόσιους καλεσμένους, συγγενείς και πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού. Λίγο πριν κόψει την γαμήλια τριώροφη τούρτα το ζευγάρι χόρεψε ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια ''You are my hero''.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν τον καθ' όλα Ελληνικό μπουφέ που είχε κυρίως κρεατικά, μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, σπανακόπιτα και ποικιλία τυριών.

Όσο για το γαμήλιο ταξίδι αυτό αν και ήταν να γίνει στην Ρώμη τελικά λόγω υψηλών θερμοκρασιών θα γίνει αλλού και ο Άδωνις το κρατάει για έκπληξη στην σύζυγό του.

Δείτε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr πλάνα από το μυστήριο στο video για τον πολυσυζητημένο γάμο.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved