Ο Ψάλτης θα παίξει στη νέα version του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»
Showbiz

Ο Ψάλτης θα παίξει στη νέα version του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»

Αφού ο Όμηρος Ευστρατιάδης αποφάσισε να αναβιώσει τη θρυλική ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», άρχισαν να κλείνουν και μία προς μία οι συνεργασίες. Πρώτη και καλύτερη αυτή με τον Στάθη Ψάλτη ο οποίος θα υποδυθεί έναν σπαγκοραμμένο και αφηρημένο λυκειάρχη που δέχεται τα πειράγματα από τους μαθητές του.

Ο σκηνοθέτης θα βρεθεί στο ίδιο πλατό με τον κωμικό μετά από τριάντα χρόνια, αφού είχαν πρωτοσυνεργαστεί το 1980 στην ταινία «Τα καμάκια».
«Ο Στάθης χάρηκε πολύ με την πρόταση που του έκανα και μου είπε με το χαρακτηριστικό χιούμορ του: “Εσύ με ξεκίνησες στο σινεμά κι εσύ θα με τελειώσεις...” Κι αυτό γιατί εκτός από “Τα καμάκια” που τον έχρισα πρωταγωνιστή, του έδωσα την πρώτη ευκαιρία να παίξει στο σινεμά ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία “Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα”» δήλωσε ο Ομηρος Ευστρατιάδης.
Άλλοι ηθοποιοί που πρόκειται να προσεγγιστούν για την ταινία, είναι ο Κώστας Γκουσγκούνης, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Βίνα Ασίκη, η Τέτα Κωνσταντά και αρκετοί ακόμα με το καστ της ταινίας να ολοκληρώνεται μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved