O Γκωτιέ στο "Exclusive"
Media

O Γκωτιέ στο "Exclusive"

To «Exclusive», με την Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξενεί τον Ζαν Πωλ Γκωτιέ, έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας της εποχής μας, σε μια σπάνια συνέντευξή του.

Ο Ζαν Πωλ Γκωτιέ, που επισκέφθηκε τη χώρα μας με αφορμή το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου μιλά στην Μπέττυ Μαγγίρα για τη σχέση του με την Ελλάδα, τα παιδικά του χρόνια και την πορεία του στο χώρο της μόδας. Επίσης, η ‘Ελενα Παπαβασιλείου μιλά για τους άντρες και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και για το μεγάλο κεφάλαιο της φιλίας. Τα θέματα του «Exclusive» όμως δεν σταματούνε εδώ! Η διάσημη Ιταλίδα κληρονόμος Λαβίνια Μπιατζιότι μας ξεναγεί στον Οίκο Μπιατζιότι, και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης της με την μητέρα της αλλά και πως έφτασε να διοικεί το θρυλικό Ιταλικό Οίκο.
Η εκπομπή θα μας προτείνει επίσης εναλλακτικές μορφές γυμναστικής για ένα τέλειο σώμα, τη γυμναστική των αστροναυτών αλλά και πάλη με …ένα ρομπότ!
Έξυπνες συμβουλές για αποτελεσματικές δίαιτες ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα της φαινομενικής απώλειας βάρους αλλά και πολλές ιδέες για το πώς μπορεί κάποιος να γλιτώσει χρόνο και χρήμα για την προετοιμασία του γάμου του με τη βοήθεια του wedding planner. H εκπομπή θα προβληθεί απο τον Alpha την Κυριακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved