Oι "Επιζήσαντες" απόψε στο Σκάι
Media

Oι "Επιζήσαντες" απόψε στο Σκάι

Ένα κύμα καύσωνα βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τριών εφήβων που έκαναν πεζοπορία στο Grand Canyon.Την περιπέτεια αυτή περιγράφει η σειρά "Οι επιζήσαντες" που προβάλλει την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 24.00 η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά "Οι επιζήσαντες" αφηγείται πραγματικές ιστορίες υπεράνθρωπης δύναμης και αντοχής, αναπαριστώντας μερικές από τις πιο επικίνδυνες περιπτώσεις όπου ο άνθρωπος βρέθηκε κοντά στο θάνατο. Στο σημερινό επεισόδιο : Τρεις φίλοι στην εφηβεία τους, ο David, ο Mark και ο Jordan έχουν πάει εκδρομή στο Grand Canyon.
Έχουν ξεκινήσει πεζοπορία σε ένα δύσκολο μονοπάτι, όταν νιώθουν ξαφνικά μια απότομη αύξηση της θερμοκρασίας. Ένα κύμα καύσωνα αρχίζει να απομυζεί τα αποθέματα ενέργειας των τριών αγοριών. Το νερό τούς έχει τελειώσει, η αφυδάτωση είναι σχεδόν σίγουρη και ο πανικός σιγά- σιγά τους κυριεύει. Οι τρεις φίλοι αποφασίζουν να γυρίσουν πίσω και να ζητήσουν βοήθεια. Σύντομα όμως ο David νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν και καταρρέει από θερμοπληξία, λίγα μέτρα πριν φτάσουν στον ποταμό Colorado. Θα καταφέρουν τα δυο παιδιά να σώσουν τη ζωή του φίλου τους;
Οι επιζήσαντες ξαναζούν τη στιγμή που η απόφαση τους, μπορεί να σήμαινε πως θα επιζήσουν ή θα πεθάνουν οι ίδιοι αλλά και όσοι βρίσκονταν μαζί τους. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους είναι επαγγελματίες της περιπέτειας ή επιδίδονται σε ακραία αθλήματα. Άλλοι είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που βρέθηκαν αναπάντεχα σε επικίνδυνες καταστάσεις.
Μαζί με δραματικές καταθέσεις από επιζώντες, αναδεικνύεται η δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και αποκαλύπτονται οι ικανότητες που είναι απαραίτητες για επιβίωση κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες. Οι ιστορίες παρουσιάζουν τις κρίσιμες ώρες, τα τυχαία γεγονότα και τις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν εκείνοι που ήρθαν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved