Interamerican:Νέο οικογενειακό ασφαλιστικό προϊόν
G-Business

Interamerican:Νέο οικογενειακό ασφαλιστικό προϊόν

Τη διάθεση νέου ασφαλιστικού συστήματος προστασίας εισοδήματος και οικογένειας “Family life”, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα σχέδια ασφάλισης για ένα άτομο, για ζεύγος, για δύο γονείς και για ένα γονέα, ανακοίνωσε η ασφαλιστική Interamerican.

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, αναφέρεται, πως το σύστημα προσφέρει ασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος, ασφάλιση ζωής, εγγύηση ασφαλισιμότητας για ασφάλιση ζωής, προστασία παροχών από τον πληθωρισμό, ειδικά επιδόματα(νομικής και ψυχολογικής στήριξης, κληρονόμων κ.ά).
Η ασφάλιση ζωής αυξάνεται με αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης μέσω της εγγύησης ασφαλισιμότητας. Η ασφάλιση με το σύστημα “Family l;ife” ανανεώνεται ετησίως, με λήξη στο 65ο έτος ηλικίας, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής συμπληρωματικών καλύψεων και υψηλότερων κεφαλαίων από τα προκαθορισμένα και βασίζεται στη διαφάνεια και απλότητα των όρων ασφάλισης, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
Οσον αφορά στα ασφάλιστρα, αυτά κλιμακώνονται ανάλογα με την επιλογή του ασφαλισμένου. Ενδεικτικά, τα μηνιαία ασφάλιστρα για ατομικό σχέδιο, για έναν άνδρα 25 ετών ξεκινούν από 20 ευρώ, ενώ για μια γυναίκα της ίδιας ηλικίας από 12 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved