Κουίζ: Τι ενώνει τον Καραμέρο με τον Μενιδιάτη;
Showbiz

Κουίζ: Τι ενώνει τον Καραμέρο με τον Μενιδιάτη;

Παρόλο που ο Γιώργος Καραμέρος και ο Χρήστος Μενιδιάτης βρίσκονται σε διαφορετικά επαγγέλματα, ωστόσο κάτι τους ενώνει από τα παλιά. Τι είναι αυτό;

Ο δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής ήταν συμμαθητές και μάλιστα στην ίδια τάξη. Οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά λίγα χρόνια αργότερα ξανασυναντήθηκαν.
“Με τον Γιώργο ήμασταν μαζί στη πρώτη δημοτικού”, μας αποκάλυψε ο Χρήστος Μενιδιάτης σε συνάντηση που είχαμε μαζί του. “Μέσω ενός κοινού γνωστού μου έστειλε ένα γράμμα πως θυμόταν που καθόμασταν σε κοντινά θρανία” συμπληρώνει ο τραγουδιστής.
Τι άποψη έχει σήμερα για τον παλιό συμμαθητή του; “Τον Γιώργο τον εκτιμώ και τον θαυμάζω πολύ, είναι ήρεμος, σοβαρός και οικογενειάρχης”. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσoυμε την άποψή του που δύο άντρες ήρθαν να κατακτήσουν την πρωινή ζώνη. “Στη αρχή δεν το πίστευα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα λόγω κάποιων αποτυχιών που είχε η συγκεκριμένη πρωινή ζώνη. Όμως τελικά ο Καραμέρος με τον Χαριτάτο πήραν την πρωτιά. Εγώ χαίρομαι διπλά γιατί ο Γιώργος είναι φίλος μου” μας είπε και πρόσθεσε “Το τηλεκοντρόλ μένει παραπάνω στον παλιό μου συμμαθητή. Μου αρέσει που εξελίσσεται και πάει μπροστά”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved