Σε ταινία του Κοστουρίτσα η Μαραγκάκη
Showbiz

Σε ταινία του Κοστουρίτσα η Μαραγκάκη

Η Βίκυ Μαραγκάκη, συμπρωταγωνίστρια στο πλευρό του Εμίρ Κοστουρίτσα! Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο σκηνοθέτης βρίσκεται στη Μήλο, όπου έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας “Καλοκαίρι στο Αιγαίο”.

Η νέα διεθνής παραγωγή με κορυφαίους συντελεστές θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα με τη συμμετοχή ξένων και Ελλήνων ηθοποιών. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και η Βίκυ Μαραγκάκη, η οποία μετά τη συμμετοχή της στην υπερπαραγωγή «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» ετοιμάζεται για ακόμη μία διεθνή παραγωγή.
Το «Καλοκαίρι στο Αιγαίο» βασίζεται στη νουβέλα του Eric Boisset «Nicostratos». Ο Francois Xavier Demaison, που υποδύεται τον θείο της νεαρής ηρωίδας, θεωρείται ο μεγαλύτερος σταρ του γαλλικού κινηματογράφου, με πολύ υψηλό κασέ. Έρχεται στις 17 Απριλίου με αφορμή το γαλλόφωνο σινεμά και θα φύγει την επομένη για τη Μήλο, όπου και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά. Πρόκειται για μια βαθιά ανθρώπινη και τρυφερή νεανική ιστορία που καταγράφει τη ζωή ενός Έλληνα εφήβου μέσα από τη φιλία του με έναν πελεκάνο, τη σχέση με τον πατέρα του (Emir Kusturica) αλλά και τον πρώτο του έρωτα. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Σίφνο, Μήλο και Αθήνα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved