Πρεμιέρα με… πολλά κέφια για Μενιδιάτη-Καραφώτη–Θέλξη
Showbiz

Πρεμιέρα με… πολλά κέφια για Μενιδιάτη-Καραφώτη–Θέλξη

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Κώστας Καραφώτης και η Θέλξη από χθες το βράδυ βρίσκονται... on stage, όπου και θα "ξεκαλοκαιριάσουν" με ένα άκρως νεανικό σχήμα το οποίο έκανε πρεμιέρα χτες, και σκοπεύει να ταράξει τις νύχτες των φίλων της διασκέδασης.


Ευδιάθετοι και χωρίς να λείπουν τα πειράγματα ανάμεσά τους χάρισαν στους πιστούς θαυμαστές τους ένα άκρως διασκεδαστικό και νεανικό πρόγραμμα.
Την αρχή του προγράμματος ανέλαβε η εντυπωσιακή Θέλξη, η οποία παρέδωσε την σκυτάλη στον Κώστα Καραφώτη και αυτός με την σειρά του στο Χρήστο Μενιδιάτη.
Φυσικά δεν έλειψαν και τα ντουέτα. Ο Μενιδιάτης με την Θέλξη τραγούδισαν μαζί, αλλά την έκπληξη του προγράμματος την έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι προσέφεραν ένα πιο εναλλακτικό πρόγραμμα, λίγο διαφορετικό από αυτό που τους έχει συνηθίσει ο κόσμος. Το κέφι πάντως κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν για να χειροκροτήσουν τους τραγουδιστές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μιχάλης Μενιδιάτης, ο οποίος καμάρωνε το γιο του, Χρήστο, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Άντζελα Δημητρίου, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Τίμης Παρίσης, η Πετρούλα Κωστίδου και ο Χάρης Σιανίδης πλαισιωμένος από μοντέλα. Καλή αρχή!


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved