"Σπίτι απο την αρχή" στα Πατήσια
Media

"Σπίτι απο την αρχή" στα Πατήσια

Το «Σπίτι απ’ την αρχή» έρχεται απόψε στον Alpha και αναλαμβάνει την πρόκληση να μεταμορφώσει σε υπέροχους χώρους διαβίωσης, σπίτια οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα επισκευάσουν.

Αυτή την Τετάρτη, η Σίσσυ Φειδά θα «μεταμορφώσει» το σπίτι του Κώστα και της Παναγιώτας στα Άνω Πατήσια. Η ζωή ήταν πολύ άδικη και σκληρή με τον 28χρονο Κώστα και τη 23χρονη Παναγιώτα. Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα κράτησαν τον Κώστα κατάκοιτο στο κρεβάτι, πάνω από ένα χρόνο. Μοναδικό του στήριγμα η σύντροφός του.
Η Παναγιώτα ήταν συνεχώς δίπλα του, φροντίζοντας τα πάντα και κάνοντας ότι ήταν δυνατόν προκειμένου ο σύντροφός της να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Η ζωή όμως τους επιφύλασσε άλλο ένα τραγικό γεγονός που συνέτριψε ψυχολογικά τον Κώστα. Ο αιφνίδιος χαμός της μητέρας του, τον κλονίζει και αρχίζει να ξεσπάει στο μοναδικό μέρος που του θυμίζει εκείνη, στο σπίτι που μεγάλωσε και ζει σήμερα . Η επιστήθια φίλη του ζευγαριού Αδελαίς ζήτησε τη βοήθεια της εκπομπής προκειμένου το ζευγάρι να μπορέσει να κάνει μια καινούρια αρχή. Το «Σπίτι από την Αρχή» , δημιουργεί…απ’ την αρχή ένα μοντέρνο , νεανικό σαλόνι όπου το ζευγάρι θα ξεκουράζεται αλλά και θα περνά ευχάριστες στιγμές με τους φίλους του. Η κουζίνα μετατρέπεται σε έναν καινούργιο λειτουργικό χώρο, με όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές, ενώ η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού μεταμορφώνεται με έναν εκπληκτικό τρόπο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved