Οι συμμαθήτριες και οι καθηγητές της Τζούλιας στο "Exclusive"
Media

Οι συμμαθήτριες και οι καθηγητές της Τζούλιας στο "Exclusive"

To «Exclusive», με την Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξενεί τις συμμαθήτριες και τους καθηγητές της Τζούλιας...

Αυτήν την Κυριακή στο «Exclusive» η Κατερίνα Καραβάτου συναντάει την Μπέττυ Μαγγίρα αποφασισμένη να της αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να είναι μια άξια νύφη για την πεθερά της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει μια σειρά δοκιμασιών και βρίσκεται και αυτή για μία μέρα στην θέση των κοριτσιών της εκπομπής «Μια νύφη για τον γιό μου»! Επίσης, η Μαρία Ηλιάκη επισκέπτεται ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Όχι δεν θα δώσει το αμάξι της για επισκευή αλλά θα επιχειρήσει να επισκευάσει η ίδια άλλα αυτοκίνητα! Ο dj των πλούσιων και διάσημων, Ζαν Ροκ μας διηγείται πως έγινε ο ίδιος πλούσιος με την βοήθεια του Έλτον Τζόν. Μας μιλάει για τους διάσημους «γλεντζέδες» που επισκέπτονται τα κλαμπ του και μας επιτρέπει την είσοδο σε ένα από τα πιο φημισμένα κλαμπ του Σαν Τροπέ, στο δικό του VIP Room.
Γνώρισε την γυναίκα του, την ερωτεύτηκε τρελά, έζησε μαζί της παθιασμένα και αποφάσισε ότι θέλει να μοιάσει σε εκείνη. Ο λόγος για τον 59χρονο εκκεντρικό καλλιτέχνη Genesis που έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην σύντροφό του που πέθανε στην αγκαλιά του.
Τα θέματα του «Exclusive» όμως δεν σταματούνε εδώ!
Πως ήτανε η Τζούλια Αλεξανδράτου σαν κοριτσάκι; Ποια ήτανε τα όνειρά της; Οι συμμαθήτριές της, οι καθηγητές της και οι άνθρωποι που την ζήσανε από πολύ κοντά μας απαντάνε σε αυτά και άλλα ερωτήματα.
Επίσης, ξέρουν οι σημερινές γυναίκες πως να προσεγγίσουν έναν άντρα; Δείτε ποια είναι τα top 10 λάθη που κάνουνε και προετοιμαστείτε σωστά για ένα σωστό φλερτ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved