Τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη...
Showbiz

Τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη...

Αν αναρωτιέστε τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη την ώρα των breaks ή την ώρα που η ίδια δεν χρειάζεται να είναι on air, όπως για παράδειγμα, όταν η Άση Μπήλιου λέει τα ζώδια σας έχουμε την απάντηση. Σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί πολύ και που έπαιξε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του gossip-tv.gr με τον Νάσο Γουμενίδη.

Σε αυτό φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη στα παρασκήνια της εκπομπής της "Καφές με την Ελένη". Η Άση Μπήλιου είναι on air και λέει τα ζώδια και η Ελένη βρίσκει ευκαρία να μιλήσει στο κινητό της με τον γιο της Άγγελο. Γιατί πρώτα και πάνω από όλα είναι μαμά!

Αν αναρωτιέστε τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη την ώρα των breaks ή την ώρα που η ίδια δεν χρειάζεται να είναι on air, όπως για παράδειγμα, όταν η Άση Μπήλιου λέει τα ζώδια σας έχουμε την απάντηση.

Σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί πολύ και που έπαιξε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του gossip-tv.gr με τον Νάσο Γουμενίδη. Σε αυτό φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη στα παρασκήνια της εκπομπής της "Καφές με την Ελένη".

Η Άση Μπήλιου είναι on air και λέει τα ζώδια και η Ελένη βρίσκει ευκαρία να μιλήσει στο κινητό της με τον γιο της Άγγελο. Γιατί πρώτα και πάνω από όλα είναι μαμά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved