Χρήστος Μενιδιάτης: «Είμαι πολύ εγωιστής για να πουλήσω την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: «Είμαι πολύ εγωιστής για να πουλήσω την προσωπική μου ζωή»

Μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη στο Frangeliko ο Χρήστος Μενιδιάτης άνοιξε στο gossip-tv.gr την πόρτα του σπιτιού του και μίλησε για όλους και για όλα. Αν και ήταν ξενυχτισμένος από τις πρόβες, το ραντεβού μας δόθηκε σχετικά νωρίς, καθώς είπε: «Λιγότερος ύπνος, περισσότερη ζωή» και πρόσθεσε «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κοιμούνται πολύ, μου αρέσει να ζω την ημέρα». Και μπορεί να ήταν κάπως αγχωμένος μιας και έπρεπε να μάθει στίχους από τραγούδια, παρόλα αυτά απάντησε σε κάθε ερώτηση.

Το φετινό σου καλοκαίρι θα το περάσεις παρέα με τον Κώστα Καραφώτη και την Θέλξη…

«Με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες συνεργάζομαι για πρώτη φορά, αλλά το νυχτερινό κέντρο, μου είναι πολύ γνώριμο. Είμαστε ένα νεανικό σχήμα που έχει τις προδιαγραφές να πάει καλά. Η επιτυχία εξαρτάται από μας».

Θα δούμε κάτι διαφορετικό από σένα πάνω στη πίστα;

«Στη κοινή εμφάνιση που έχω με τον Καραφώτη θα ροκάρουμε»

Με τον Καραφώτη έχετε παρόμοιο ύφος τραγουδιών.

«Ο Κώστας είναι ερωτικός τραγουδιστής από τους καλύτερους της γενιάς μας και μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Είναι ένας ολοκληρωμένος τραγουδιστής και μουσικός. Όσο για τη Θέλξη ταιριάζουμε πολύ στο ύψος (γελάει). Και οι δύο τους είναι πολύ αξιόλογα παιδιά»

Τον χειμώνα περιμέναμε να σε δούμε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα με τον επιχειρηματία, για αυτό δεν μας είδατε μαζί. Όλη αυτή η κατάσταση ήταν ένα πλήγμα για την Βανδή διότι το όνομά της έχει ένα κύρος, αλλά ούτε η ίδια γνώριζε τα χρέη του συγκεκριμένου επιχειρηματία».

Πώς έζησες από κοντά τη Βανδή;

«Η Δέσποινα είναι ανοιχτός άνθρωπος και ευχάριστη. Ακόμα και όταν έκανε κάποιες επισημάνσεις για το πρόγραμμα, μιλούσε με πολύ ευγενικό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή.»

Ήταν προκαθορισμένο ότι θα γίνεις τραγουδιστής λόγω του πατέρα σου;

«Μέχρι το γυμνάσιο σκεφτόμουν όλα τα επαγγέλματα εκτός από αυτό του τραγουδιστή. Δεν μου άρεσε. Αλλά επειδή είμαι αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας, άλλαξα γνώμη όταν τελείωσα το σχολείο. Μάλλον κάτι σιγόβραζε μέσα μου και τότε βγήκε στην επιφάνεια».

Φοβήθηκες την σύγκριση;

«Όχι, ποτέ. Θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει τη δική του ιστορία. Όλα τα πράγματα κληρονομούνται εκτός από την προσωπική μας ιστορία».

Ωστόσο, το ξεκίνημά σου ήταν ευκολότερο;

«Σίγουρα. Αν δεν ήμουν γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη, κάποιες πόρτες δεν θα άνοιγαν τόσο εύκολα. Από κει και πέρα δεν φτάνει μόνο το όνομα. Μετά την πρώτη επαφή, ξεκινάει η αμφισβήτηση. Δυστυχώς, ο κόσμος είναι αρνητικά προκατελειμένος και εκεί πρέπει να τον πείσεις ότι στέκεσαι με την αξία σου και όχι επειδή είσαι γιος κάποιου επώνυμου».

Έχεις κάνει φιλίες μέσα από τη δουλειά σου;

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους από τον χώρο που κάνω παρέα, όπως ο Στέλιος Διονυσίου, ο Χρήστος Χολίδης, η Ελεάννα Παπαϊωάννου, ο Πέτρος Ίμβριος. Ίσως και με τον Καραφώτη γίνουμε καλοί φίλοι»

Πώς σου φαίνεται που έχουν μπει αρκετοί άσχετοι στο τραγούδι μόνο και μόνο για να κάνουν αρπαχτές;

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν παίρνουν καμία θέση από μόνοι τους, ο κόσμος δίνει την οποιαδήποτε θέση και δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω την κρίση του κόσμου.»

Δεν απασχολείς τα ΜΜΕ με την προσωπική σου ζωή.

«Έχω ήρεμη ζωή που δεν προκαλεί ενδιαφέρον και είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω ξεχωρίσει την επαγγελματική μου ζωή από την προσωπική και μέχρι στιγμής μου έχει βγει σε καλό»

Ωστόσο, κάποιοι συνάδερφοι σου πουλάνε την προσωπική τους ζωή προκειμένου να ανέβουν επαγγελματικά.

«Είμαι πολύ εγωιστής για να το κάνω. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη γυναίκα μου».

Η γυναίκα σου έχει σχέση με τον χώρο;

«Καμία σχέση. Με την σύζυγό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε το 2000 και μετά τα 7 χρόνια φαγούρας προχωρήσαμε σε γάμο. Όταν την γνώρισα δεν ήταν ξεκάθαρο ότι θα γίνω τραγουδιστής, μου προέκυψε στη πορεία και ευτυχώς κατάλαβε τη φύση της δουλειάς μου. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και γερό στομάχι να σταθείς στο πλευρό ενός ανθρώπου που κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά».

Η νύχτα δεν έχει περισσότερους πειρασμούς;

«Και την ημέρα υπάρχουν πειρασμοί. Σίγουρα την νύχτα είσαι πιο απελευθερωμένος, αλλά έχει να κάνει με την «πείνα» του κάθε ανθρώπου»

Τηλεόραση παρακολουθείς;

«Ναι, αλλά πολλά από αυτά που βλέπω δεν μου αρέσουν οπότε αλλάζω συνεχώς κανάλι. Υπάρχει μια μαυρίλα που κατεβάζει το επίπεδο και επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία μας. Ειδικά, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές που χειρίζονται θέματα καθημερινότητας και οικονομίας με ψυχοπλακώνουν.

Θα μου πεις ένα όνειρό σου που έχει γίνει πραγματικότητα;

«Δεν κάνω ακραία όνειρα. Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος από την ζωή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved