Ποια παντρεμένα ζευγάρια αντέχουν στα… χρόνια
Lifestyle

Ποια παντρεμένα ζευγάρια αντέχουν στα… χρόνια

Μπορεί η φετινή χρονιά να χαρακτηριστεί άνετα «χρονιά των διαζυγίων», ωστόσο υπάρχουν κάποια παντρεμένα ζευγάρια που έχουν σύμμαχο το χρόνο.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι που κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη που είναι μαζί γύρω στα 20 χρόνια. Αγαπάνε πολύ τη σχέση τους και φροντίζουν συνεχώς να την ανανεώνουν, καθώς όπως χαρακτηριστικά έχουν πει, έχουν επενδύσει συναισθηματικά ο ένας στον άλλον. Ο Πέτρος Φιλιππίδης γνώρισε την Ελπίδα Νίνου σε τηλεοπτικό πλατό και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Σύντομα έγινε γυναίκα του και η σχέση τους μετράει 15 χρόνια.
Η Δέσποινα Βανδή σε κάθε της συνέντευξη αναφέρεται στον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη λέγοντας πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Τι κι αν έχουν περάσει 11 χρόνια από την πρώτη τους γνωριμία; Το ζευγάρι διανύει από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του.
Τα εφτά χρόνια φαγούρας έχουν περάσει για την Ελένη Πετρουλάκη και τον Ίλια Ίβιτς και φαίνεται πως η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Μάλιστα, η όμορφη γυμνάστρια σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο την τέταρτη κόρη τους και μας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα.
Γνωριστήκανε στα κινηματογραφικά πλατό πριν από περίπου 12 χρόνια και είναι ακόμα μαζί και ερωτευμένοι. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Μπέσσυ Μάλφα που είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια ηθοποιών και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια.
Η Αννίτα Ναθαναήλ άφησε τα τηλεοπτικά πλατό προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και η απόφασή της ήταν πολύ σωστή. Με τον σύζυγό της, Κρις Χάρμπετ είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια και εξακολουθούν να δηλώνουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved