Ποιοι πρωταγωνιστές της showbiz είναι και φίλοι;
Showbiz

Ποιοι πρωταγωνιστές της showbiz είναι και φίλοι;

Υπάρχουν καλλιτέχνες που πιστεύουν πως δεν υπάρχει πραγματική φιλία στην εγχώρια show-biz, αλλά υπάρχουν και παραδείγματα που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.


Η Θάλεια Ματίκα με την Ιωάννα Παπά είναι φίλες από τότε που σπούδαζαν μαζί στη δραματική σχολή. Περνάνε αρκετές ώρες μαζί –όταν φυσικά τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες- και τους αρέσει πολύ να βλέπουν dvd μαζί με την τρίτη της παρέας την Σοφία Φαραζή.
Η Μαρία Καβογιάννη και η Ελισάβετ Κωνσταντίδη κάνουν παρέα πολλά χρόνια και μάλιστα η δική τους φιλία έχει περάσει και στις κόρες τους που όπως είχαμε γράψει παλαιότερα είναι και αυτές κολλητές. Η Κωνσταντινίδη φιλοξενεί πολύ συχνά στο εξοχικό της, στην Αίγινα την Καβογιάννη και είναι οι στιγμές που γίνονται ξανά παιδιά.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης γνωρίστηκε με την Λίνα Σακκά στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης και από τότε είναι αχώριστοι.
Η φιλία της Δέσποινας Βανδή με την Ελένη Πέτα ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, τότε που και οι δύο κάνανε τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι. Όταν η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκε στη τελετή του γάμου μόνο η Ελένη Πέτα ήταν προσκεκλημένη που αποδεικνύει την σχέση που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.
Από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησε και η φιλία του Αντώνη Κανάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι δύο παρουσιαστές έκαναν παρέα πριν καν γίνουν γνωστοί και η φιλία τους κρατάει γερά μέχρι σήμερα. Μάλιστα γιόρτασαν μαζί το φετινό Πάσχα στα Χανιά.
Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι κολλητός με τον Στάθη Ραφτόπουλο και γνωρίστηκαν στη Ρόδο όταν ήταν φαντάροι. Η φιλία τους μετράει σχεδόν 10 χρόνια και περνούν αρκετές ώρες της ημέρας μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved