Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στον Βασίλη Καρρά;
Showbiz

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στον Βασίλη Καρρά;

Πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Βασίλης Καρράς με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γιώργο Γιαννιά, μιας και στις 8 Μαΐου το σχήμα ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του.

Ο Στέλιος Διονυσίου με την παρέα του, η Μαρία Ιακώβου, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την μέλλουσα σύζυγό του πέρασαν μια ξεχωριστή βραδιά απολαμβάνοντας τον Βασίλη Καρρά.
Την επόμενη μέρα μια ευχάριστη έκπληξη επί πίστας περίμενε τον Βασίλη Καρρά . Εκπρόσωποι από τα 42.000 μέλη τα οποία αποτελούν το επίσημο fan club του Βασίλη Καρρά, βρέθηκαν στο Teatro Music Hall για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ερχόμενοι απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας!
Ο λαϊκός τραγουδιστής που δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτή την συνάντηση βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν κατά την είσοδο του στην πίστα αντίκρισε τους εκπροσώπους του fan club του να τον περιμένουν στην πίστα με λουλούδια και ένα κάδρο-κολάζ από φωτογραφίες του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, ενώ του είχαν ετοιμάσει και ένα βίντεο αφιέρωμα με φωτογραφίες απ’ την πολυετή έως τώρα καριέρα του, το οποίο έντυσε οπτικά την πολύ ευχάριστη αυτή στιγμή! Ο Καρράς φανερά συγκινημένος απ’ την έκπληξη που του επιφύλασσαν δεν έκρυψε την συγκίνηση του λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ συγκινημένος απ’ την κίνηση σας αυτή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved