Οι εκκεντρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Mad Video Awards
Showbiz

Οι εκκεντρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Mad Video Awards

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε celebrity να εμφανίζεται με στρινγκ στο κεφάλι ή Έλληνα μόδιστρο να λανσάρει νέα μόδα με αμπιγέ σορτσάκι και σακάκι; Συνέβησαν και αυτά τη βραδιά απονομής των Mad TV Awards...

Talk of the town έγινε για ακόμη μία φορά ο Βασίλειο Κωστέτσος με τις ενδυματολογικές του επιλογές. Ο Έλληνας μόδιστρος εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας αμπιγέ σορτσάκι συνδυασμένο με λευκό σακάκι και παπούτσια-λουστρίνια. Εκκεντρική όμως και η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά που φορούσε στο λαιμό ένα γυναικείο στρινγκ το οποίο και... χρησιμοποίησε ανεβαίνοντας on stage. Πιο συγκεκριμένα το φόρεσε στο κεφάλι όταν εμφανίστηκε επί σκηνής με τους Naked Boys singing οι οποίοι με τη σειρά τους εμφανίστηκαν ενώπιον του κοινού φορώντας μόνο τα παρεό τους.

Στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στην είσοδο του χώρου που φιλοξενούσε την εκδήλωση περπάτησαν πολλές όμορφες παρουσίες όπως η Κατερίνα Στικούδη που φορούσε ένα φόρεμα-σορτς από παγιέτες, η Τάμτα που για πρώτη φορά εμφανίστηκε με μάξι τουαλέτα, η Σάσα Μπάστα που επέλεξε για την περίσταση μία ξώπλατη λευκή μάξι τουαλέτα, η Δέσποινα Βανδή που φορούσε ένα μπεζ-σομόν φόρεμα, η Κατερίνα Παπουτσάκη με πολύ κοντή τουαλέτα και η Νάντια Μπουλέ με ένα φούξια μίνι φόρεμα. Λίγο καυστικός ήταν πάντως ο Θέμης Γεωργαντάς με την εμφάνιση της Κατερίνας Καραβάτου την οποία και σχολίασε από μικροφώνου. Επειδή η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει -ακόμα και στις εμφανίσεις της στην τηλεόραση- να φοράει μίνι φούστες και για τη βραδιά της απονομής των βραβείων είχε επιλέξει πάλι κοντή φούστα, ο παρουσιαστής της είπε χαριτολογώντας: “Καραβάτου, το μίνι είναι ραμμένο πάνω σου και εσύ απλώς αλλάζεις μπλούζες;'. Εννοείται πως όλοι οι παρευρισκόμενοι έσκασαν στα γέλια όχι όμως και η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου που έψαχνε μέρος να... κρυφτεί από την ντροπή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved